KANCLERZ111 Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 Witam Czy wybiera się ktoś na tegoroczną licealiadę do grzędów? Trasa podobno jak rok temu. 4 okrążenia po 2 km. Heavy puchatek zjawisz sie na starcie jak rok temu??
Cox Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 jesli napiszesz o co chodzi , jak i gdzie to ja na 99 % pojade
KANCLERZ111 Napisano 12 Września 2009 Autor Napisano 12 Września 2009 ok. W poniedzialek albo wtorek podam Ci co i jak bo bede wiedzial od mojego wuefisty. na razie znam tylko date i miejscowosc no ale godzina to tak 11-12 mi sie wydaje... W kazdym badz razie dam znac:D
Cox Napisano 14 Września 2009 Napisano 14 Września 2009 no wiesz cos wiecej?? do jakiej szkoly chodzisz?? ja do 1 LO do kl 2B mat-fiz fajny rower masz, ile dales?? jezeli to liceliada to tylko dla szkół średnich?
Ukasz Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 szukając dcoś w temacie wpadłem na Was i szukając dalej na to: KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY FINAŁU DOLNOŚLĄSKIEGO IGRZYSK MŁODZIEŻY SZKOLNEJ, GIMNAZJADY i LICEALIADY W MTB I. CEL IMPREZY : • Popularyzacja kolarstwa górskiego • Wyłonienie najlepszych szkół we współzawodnictwie dolnośląskim • Wyłonienie indywidualnych mistrzów MTB w roku szkolnym 2009/2010 II. ORGANIZATORZY : • Kolarski Uczniowski Klub Sportowy ,,Biały Kamień” • Szkolny Związek Sportowy ,,DOLNY ŚLĄSK” WSPÓŁORGANIZATORZY : • WKB ,,Podzamcze” przy Z.M. TKKF • Publiczna Szkoła Podstawowa nr 6 w Wałbrzychu • Urząd Gminy i Ośrodek Kultury w Czarnym Borze • OSiR Wałbrzych III. TERMIN I MIEJSCE : Zawody przeprowadzone zostaną 2 października 2009 r. o godzinie 11.00 na wytyczonych trasach Start- zalew GRZĘDY /koło Czarnego Boru/ IV. ZGŁOSZENIA : Do 20.09.2009 r. na adres : Szkolny Związek Sportowy ,,Dolny Śląsk” 50-529 Wrocław ul. Borowska 1-3 fax 0713673315, e-mail: szs@online.pl Zgłoszenia imienne do dnia 25.09.2009 faksem lub e-mailem wg wzoru umieszczonego niżej ( najlepiej w Excelu ) W dniu zawodów tj. 2.10.2009 r. weryfikacja zgłoszeń - godz. 9.30- 10.30 V. UCZESTNICTWO : • Prawo startu mają uczniowie kl. V-VI szkół podstawowych ( 97-98 ), oraz uczniowie gimnazjów ( 94 i młodsi ) oraz szkół ponadgimnazjalnych ( 90 i młodsi ) • Obowiązuje lista zgłoszeń potwierdzona przez dyrektora szkoły oraz legitymacje szkolne zawodników • Start wyłącznie na rowerach górskich i w kaskach ochronnych ! VI. SPOSÓB PRZEPROWADZENIA ZAWODÓW : • Wyścig rozegrany zostanie na trasie wytyczonej przez organizatorów DYSTANSE: DZIEWCZĘTA: CHŁOPCY: SZKOŁY PODSTAWOWE * 2500 m * 3000 m GIMNAZJA * 3000 m * 5500 m SZKOŁY PONADGIMNAZJALNE * 5000 m * 8000 m VII. NAGRODY: • Zawodnicy we wszystkich kategoriach zajmujący miejsca 1-3 otrzymują tytuły mistrzowskie, pamiątkowe medale, dyplomy i koszulki • Najlepsze szkoły za miejsca 1-3 otrzymują dyplomy i puchary w kategoriach chłopców i dziewcząt VIII. SPRAWY FINANSOWE: • Koszty organizacji imprezy pokrywają organizatorzy i sponsorzy • Zawodnicy startują na koszt zainteresowanych szkół IX. POSTANOWIENIA KOŃCOWE: • Organizator zapewnia opiekę medyczną • Każdy uczestnik otrzyma napój i posiłek • Za rzeczy zaginione organizator nie ponosi odpowiedzialności • Odpowiedzialny za przeprowadzenie imprezy: MAREK HENCZKA tel. 0603874803 PROGRAM: 9,30-10.30 – dodatkowe zapisy, pobieranie numerów startowych 10.35 – konferencja techniczna 10.45 – oficjalne otwarcie imprezy 11.00 – start pierwszej kategorii wiekowej 13.30 – 14.00 – wręczenie nagród Dojazd na imprezę: Czarny Bór /skrzyżowanie główne koło sklepu/- kierunek /Grzędy- Mieroszów/- 3 km od skrzyżowania, skręt w lewo nad zalew /500 m/ zbiórka i sekretariat zawodów- parking przy wjeździe Wiceprzewodniczący SZS Adam Szymczak _______________________________________________________________ Wzór zgłoszenia …………………………………. ……………………………………………………. Pieczęć szkoły nazwa szkoły Zgłaszamy do Finału Dolnośląskiego MTB – 2.10.2009, Grzędy w kategorii szkół podstawowych *, gimnazjów *, szkół ponadgimnazjalnych * następujących uczniów : Dziewczęta Chłopcy lp Nazwisko Imię rocznik lp Nazwisko Imię rocznik 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 ……………………………………. …………………………………………… Podpis opiekuna Pieczęć i podpis Dyrektora Szkoły * niepotrzebne skreślić --------------------------- ORYGINALNY DOKUMENT JEST TU: KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY w formacie WORD niech żyje google tu też chcą się wybrać: forum org Ś-ca pozdro
KANCLERZ111 Napisano 1 Października 2009 Autor Napisano 1 Października 2009 No Panowie to do zobaczenia na trasie ;] Bedzie na pewno pełno błota i wody bo dziś pada na dolnym śląsku:D Tak więc będzie HARDCORE! Ten podjazd co tam jest to powininen byc całkowicie to wyjechania bo rok temu było tam bardzo wilgotno, korzenie były śliskie a sie podjeżdżało:D
tajemniczyjogurt Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Ktoś wie czy w tym roku będą organizowane te zawody? W ubiegłym roku moja szkoła spóźniła się z zapisem ponieważ trzeba było na siłę znaleźć ludzi do drużyny , w tym roku tak łatwo się nie poddam...
Cox Napisano 6 Września 2010 Napisano 6 Września 2010 własnie nie wiem, tez sie zastanawialem, ale u mnie w szkole ciezko bedzie kogos uzbierac
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.