KANCLERZ111 Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam Czy wybiera się ktoś na tegoroczną licealiadę do grzędów? Trasa podobno jak rok temu. 4 okrążenia po 2 km. Heavy puchatek zjawisz sie na starcie jak rok temu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 jesli napiszesz o co chodzi , jak i gdzie to ja na 99 % pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANCLERZ111 Napisano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ok. W poniedzialek albo wtorek podam Ci co i jak bo bede wiedzial od mojego wuefisty. na razie znam tylko date i miejscowosc no ale godzina to tak 11-12 mi sie wydaje... W kazdym badz razie dam znac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no wiesz cos wiecej?? do jakiej szkoly chodzisz?? ja do 1 LO do kl 2B mat-fiz fajny rower masz, ile dales?? jezeli to liceliada to tylko dla szkół średnich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 szukając dcoś w temacie wpadłem na Was i szukając dalej na to: KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY FINAŁU DOLNOŚLĄSKIEGO IGRZYSK MŁODZIEŻY SZKOLNEJ, GIMNAZJADY i LICEALIADY W MTB I. CEL IMPREZY : • Popularyzacja kolarstwa górskiego • Wyłonienie najlepszych szkół we współzawodnictwie dolnośląskim • Wyłonienie indywidualnych mistrzów MTB w roku szkolnym 2009/2010 II. ORGANIZATORZY : • Kolarski Uczniowski Klub Sportowy ,,Biały Kamień” • Szkolny Związek Sportowy ,,DOLNY ŚLĄSK” WSPÓŁORGANIZATORZY : • WKB ,,Podzamcze” przy Z.M. TKKF • Publiczna Szkoła Podstawowa nr 6 w Wałbrzychu • Urząd Gminy i Ośrodek Kultury w Czarnym Borze • OSiR Wałbrzych III. TERMIN I MIEJSCE : Zawody przeprowadzone zostaną 2 października 2009 r. o godzinie 11.00 na wytyczonych trasach Start- zalew GRZĘDY /koło Czarnego Boru/ IV. ZGŁOSZENIA : Do 20.09.2009 r. na adres : Szkolny Związek Sportowy ,,Dolny Śląsk” 50-529 Wrocław ul. Borowska 1-3 fax 0713673315, e-mail: szs@online.pl Zgłoszenia imienne do dnia 25.09.2009 faksem lub e-mailem wg wzoru umieszczonego niżej ( najlepiej w Excelu ) W dniu zawodów tj. 2.10.2009 r. weryfikacja zgłoszeń - godz. 9.30- 10.30 V. UCZESTNICTWO : • Prawo startu mają uczniowie kl. V-VI szkół podstawowych ( 97-98 ), oraz uczniowie gimnazjów ( 94 i młodsi ) oraz szkół ponadgimnazjalnych ( 90 i młodsi ) • Obowiązuje lista zgłoszeń potwierdzona przez dyrektora szkoły oraz legitymacje szkolne zawodników • Start wyłącznie na rowerach górskich i w kaskach ochronnych ! VI. SPOSÓB PRZEPROWADZENIA ZAWODÓW : • Wyścig rozegrany zostanie na trasie wytyczonej przez organizatorów DYSTANSE: DZIEWCZĘTA: CHŁOPCY: SZKOŁY PODSTAWOWE * 2500 m * 3000 m GIMNAZJA * 3000 m * 5500 m SZKOŁY PONADGIMNAZJALNE * 5000 m * 8000 m VII. NAGRODY: • Zawodnicy we wszystkich kategoriach zajmujący miejsca 1-3 otrzymują tytuły mistrzowskie, pamiątkowe medale, dyplomy i koszulki • Najlepsze szkoły za miejsca 1-3 otrzymują dyplomy i puchary w kategoriach chłopców i dziewcząt VIII. SPRAWY FINANSOWE: • Koszty organizacji imprezy pokrywają organizatorzy i sponsorzy • Zawodnicy startują na koszt zainteresowanych szkół IX. POSTANOWIENIA KOŃCOWE: • Organizator zapewnia opiekę medyczną • Każdy uczestnik otrzyma napój i posiłek • Za rzeczy zaginione organizator nie ponosi odpowiedzialności • Odpowiedzialny za przeprowadzenie imprezy: MAREK HENCZKA tel. 0603874803 PROGRAM: 9,30-10.30 – dodatkowe zapisy, pobieranie numerów startowych 10.35 – konferencja techniczna 10.45 – oficjalne otwarcie imprezy 11.00 – start pierwszej kategorii wiekowej 13.30 – 14.00 – wręczenie nagród Dojazd na imprezę: Czarny Bór /skrzyżowanie główne koło sklepu/- kierunek /Grzędy- Mieroszów/- 3 km od skrzyżowania, skręt w lewo nad zalew /500 m/ zbiórka i sekretariat zawodów- parking przy wjeździe Wiceprzewodniczący SZS Adam Szymczak _______________________________________________________________ Wzór zgłoszenia …………………………………. ……………………………………………………. Pieczęć szkoły nazwa szkoły Zgłaszamy do Finału Dolnośląskiego MTB – 2.10.2009, Grzędy w kategorii szkół podstawowych *, gimnazjów *, szkół ponadgimnazjalnych * następujących uczniów : Dziewczęta Chłopcy lp Nazwisko Imię rocznik lp Nazwisko Imię rocznik 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 ……………………………………. …………………………………………… Podpis opiekuna Pieczęć i podpis Dyrektora Szkoły * niepotrzebne skreślić --------------------------- ORYGINALNY DOKUMENT JEST TU: KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY w formacie WORD niech żyje google tu też chcą się wybrać: forum org Ś-ca pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANCLERZ111 Napisano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No Panowie to do zobaczenia na trasie ;] Bedzie na pewno pełno błota i wody bo dziś pada na dolnym śląsku:D Tak więc będzie HARDCORE! Ten podjazd co tam jest to powininen byc całkowicie to wyjechania bo rok temu było tam bardzo wilgotno, korzenie były śliskie a sie podjeżdżało:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ktoś wie czy w tym roku będą organizowane te zawody? W ubiegłym roku moja szkoła spóźniła się z zapisem ponieważ trzeba było na siłę znaleźć ludzi do drużyny , w tym roku tak łatwo się nie poddam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 własnie nie wiem, tez sie zastanawialem, ale u mnie w szkole ciezko bedzie kogos uzbierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.