Pempol Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam forumowiczów Z racji tego ze jestem tu nowy najpierw się przedstawię- Radek jestem Z racji budowy custom bike'a będę miał kilka pytań do szanownego grona a oto pierwsze z nich: mam okazje kupic klamkomanetki Shimano STX ST-MC30 3x7. Czy w/w klamkomanetki będą w pełni kompatybilne z przerzutkami (przód i tył) z serii XT np. Shimano DEORE XT 2008 RD-M771 SGS (dla wolnobiegu 7-rzędowego i normalnej sprężyny przerzutki)?? pozdrawiam i dziekuje za ew.odp Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jezeli kaseta tylna bedzie 7 to oczywiscie jezeli 8 to tez 9 nie polubi. przednia tez bedzie działała dobrze. Mowisz ze masz klamkomanetki STX a one raczej był po canti zaprojektowane wiec na Vkach mozesz miec problem z ustawieniem jezeli masz nie za proste koła i OTB moze czasem przesladowac z racji tego ze klamki od canti maja wiekszą siłe niz V'ki i ciagna mniej linki. Chyba ze masz canti albo tarcze mechaniczne wtedy to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.