Artro Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dlaczego w okienku "rowerowo" i "wsparcie" nie ma nic? O ile rowerowo nie zajmuje prawie miejsca o tyle wsparcie wkurza mnie strasznie, bo moglbym sobie miedzy "najnowsze tematy" obejrzec od razu "giełda" a tak musze dodatkowo przesuwac strone. Wiem, ze to pierdółka, ale dla osob ktore posluguja sie laptopem bez myszki a za pomoca touchpada jest to strasznie irytujace Dzieks, Artro Luv Ya, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A wyłącz Adblocka i zobacz jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie wiem czy dobrze zrobilem, ale wszedlem w Narzedzia > Adblock Plus - ustawienia... > Filtry > usun wszystkie filtry. Niestety nic nie pomoglo :/ Uzywam Mozilli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Widzę, że nie skumałeś. Po wyłączenia Adblocka masz taki wygląd, czyli rowerowo i wsparcie jednak nie są puste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.