Skocz do zawartości

[nogi] Ćwiczenia

kevin

Rekomendowane odpowiedzi

sprawdz ustawienie blokow, czy jest idealnie rowne, poziomica na siodelko rownolegle do kierownicy - moze 1 strona jest nizej..., weryfikacja, czy nie masz czasem 1 nogi krotszej, jesli wszystko powyzsze jest prawidlowe, to albo cos pominalem, albo zle sterujesz swoim cialem, angazujac 1 noge bardziej

Hmm ja miałem podobnie po operacji nogi 2 lata temu, kiedy to poszatkowali mi czworogłowy i potem go zszyli. Długi okres miałem przeczulicę na lewą (operowaną) nogę, przez co nawet przy chodzeniu/bieganiu jak i rowerowaniu prawą nogę obciążałem dużo mocniej. Wtedy odczuwałem podobnie jak Ty - większe zmęczenie teoretycznie mocniejszej nogi. Natomiast to była sytuacja wyjątkowa. Teraz wszystko wróciło do normy.

i co ma 1 do 2? i tak ani obie rece, ani obie nogi nie maja takich samych sil

Troche odbiegamy od tematu, ale co przez to rozumiesz? :huh: Jak to nie maja takich samych sil... :wacko:

Wszystko zalezy od wycwiczenia miesni, wiadomo, ze jak np. ktos czesciej uzywa prawej reki to ma ja silniejsza, natomiast mi chodzilo o takie cechy jak koordynacja ruchowa etc. rak czy nog, bo to zalezy od polkol mozgowych. I tak jedni maja ja wrodzona (Ja :P ) inni wyuczona a inni cale zycie posluguja sie jedna reke (praworecznosc i manikuci)

Niech moc bedzie z toba i zawsze umiej rozpalic ognisko jedna zapalka, i niech droga prowadzi Cie tak, aby pieta nigdy nie zsunela Ci sie z klapka np. na szyszke ;)

Pozdrawiam :)

rozumiem przez to fakt, ze nie ma czlowieka na ziemi, ktory ma rowna sile w obu tych samych konczynach, zwykle jest ona zblizona, ale nigdy taka sama i nie ma znaczenia czy ktos ma papier na rownomiernie wyksztalcone obie polkule, czy 1 bardziej, z tym nie ma sensu polemizowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...