Skocz do zawartości

[Opony] Continental

Aranau

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie zapomniałem o Tobie, dopiero zapytam... dziś ;) W piątek pracuję, chyba że... ;) Świat roweru to znam, ale tam nie mają wersji Supersonic 2.2.

Napisano

Oficjalnie oświadczam że w Warszawie zakup opon Continentala graniczy z cudem. Zrobiłem dziś objazd praktycznie wszystkich znanych mi sklepów(i dwóch których wcześniej nie znałem) i nic. Jedynie w Plusie na Zamiany były ale tylko Speed Kingi 2,3, o ile pamiętam z drutem.

Napisano

Ej noooo :P Nikt nie kupował opon Continentala w Warszawie ??? wszyscy z allegro ?!

Żebyś wiedział :wacko: . Mountain Kingi x 2 zamówiłem przedwczoraj, dojechały dziś. IMHO nie ma sensu tracić czasu i nerwów na łażenie po sklepach.

Napisano

Ja osobiście wole chodzić po sklepach, zawsze pomacać przed zakupem można i być upierdliwym klientem i w ogóle. Fakt że nie zawsze się dostanie to czego się szuka (tak ja dziś), ale zawsze coś ciekawego się zobaczy i kupi coś czego się nie planowało (tak jak ja dziś :o ).

Napisano

Nowowiejska sprawdzona, na Grochowską już mi się nie chciało jechać,i tak ok 90 zrobiłem :) . A co kupiłem to zobaczysz jak się w pracy spotkamy, no chyba że dziś pójdziemy pojeździć...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...