dlugis Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, w Olsztynie chcę pojechać dystans Medio, w Gdańsku startowałem na Mini(czerwony numer). Dzwoniłem do orgów i dowiedziałem się, że mam zachować swój numer(czyli kolor pewnie też). Jednak mimo tego ciągle mam wątpliwości czy dobrze zrozumieli moje pytanie. Do tej pory wydawało mi się, że wszyscy startujący na GF/Medio mają czarne numery startowe, a raczej nie są rzadkością przypadki takie jak mój. Macie może jakieś doświadczenie ze zmianą dystansu podczas sezonu? Pytam, ponieważ wolę mieć pewność że wszystko będzie ok, niż potem stresować się i latać do biura zawodów zaraz przed startem. Pozdrawiam PS. Dodam że wysłałem już zgłoszenie startu na Medio, więc jak rozumiem powinienem pojawić się na liście startowej która zostanie podana na stronie Skandii. Wtedy na pewno będę wiedział więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariot3 Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, w Olsztynie chcę pojechać dystans Medio, w Gdańsku startowałem na Mini(czerwony numer). Dzwoniłem do orgów i dowiedziałem się, że mam zachować swój numer(czyli kolor pewnie też). Jednak mimo tego ciągle mam wątpliwości czy dobrze zrozumieli moje pytanie. Do tej pory wydawało mi się, że wszyscy startujący na GF/Medio mają czarne numery startowe, a raczej nie są rzadkością przypadki takie jak mój. Macie może jakieś doświadczenie ze zmianą dystansu podczas sezonu? Pytam, ponieważ wolę mieć pewność że wszystko będzie ok, niż potem stresować się i latać do biura zawodów zaraz przed startem. Pozdrawiam PS. Dodam że wysłałem już zgłoszenie startu na Medio, więc jak rozumiem powinienem pojawić się na liście startowej która zostanie podana na stronie Skandii. Wtedy na pewno będę wiedział więcej. Na 100 % dostaniesz nowy czarny nr i inny chip, musisz przed startem podejsc do biura zawodów podac nazwisko, potwierdzenie przelewu i otrzymasz nowy zestaw startowy. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzala4 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wszystko sie zgadza. Ale bedziesz startował z ostatniego sektoru tak jakbyś wcześniej nie startował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugis Napisano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wszystko sie zgadza. Ale bedziesz startował z ostatniego sektoru tak jakbyś wcześniej nie startował Czyli zostawią mi mój dotychczasowy numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzala4 Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 idziesz do biura zawodów i mówisz że chcesz zmienić dystans i dostajesz nowy zestaw (tak jak zreszta kolega u góry już pisał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugis Napisano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ok, już rozumiem. Dzięki za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.