jelen Napisano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2005 Marcin sorka za przerobke imienia, niechcący... :oops: :oops: ;-) :wink: ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal1991 Napisano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 O to co znalalem na temat JB na innym 4um :roll: "Czytalem gdzies, ze Prodigy JB uzyskal miano "niezniszczalnej" ramy. Z innych zrodel wiem, ze Duncon robi bardzo slabe ramy i serwis totalnie olewa klientow." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 "Czytalem gdzies, ze Prodigy JB uzyskal miano "niezniszczalnej" ramy. Z innych zrodel wiem, ze Duncon robi bardzo slabe ramy i serwis totalnie olewa klientow." Wystarczy wszytsko przekręcić na:"Czytalem gdzies, ze Prodigy JB uzyskal miano szybko rozwalającej się ramy" "Z innych zrodel wiem, ze Duncon robi bardzo dobre ramy, jak za swoją cenę(hardtaile i mastiff) i serwis totalnie dba o klientow" Prodigy to "niedorób" od DC. Taka prawda. Postaw sobie Amstaff'a i JB koło siebie i zobacz jakie oszczędności musieli robić...za dużo ich i zaważne elementy "niedorobili" i nie chodzi mi o jakiś lakier itp. Co do serwisu i ramek. DC ma fajne ramki, ale ulegają uszkodzeniom. Więć jak jest napisane, że gwara jest dożywotnia, to jest i tyle. Oczywiście na wady materiałowe, żeby nie było. Nawet nie ma problemu, jak ktoś ma specialne malowanie itp. zaraz wszytsko robią. Czasami nawet haki darmo dają :-o Więc nie są źli :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal1991 Napisano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 No ja to tylka znalazlem na innym 4um :evil: a co do DC nie mam nic. Sam napisalem do nich czy nie mogl bym dostac jakies materialy reklamowe. DC ma fajne ramki w szczegolnosci do DH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 DC ma fajne ramki w szczegolnosci do DH.NO nie bardzo. Ramki do DH czystego to to nie są, a kosztują tyle co Santa Cruz'y itp. Więc niezafajna oferta swoją drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati00046 Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Siema . Czyli tak jak w temacie chcialem sie zapytac czy rama prodigy johny bravo to dobry ioplacalny wybor i czy sie nie psuje prosze o odpowiedzi.Oto strona z rama http://www.rowerowy.com/ramy/prodigy/rama_johnny_bravo.html .Prosze o szybkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 A zależy jeszcze do czego ma służyć na niej rower złożony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.