FiFuCk Napisano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Wiecie co dzięki za wszystko. Dzisiaj wlasnie zlamalem widelki tylnie w ramie (starej) i kupuje sobie cocaine. A co do amorka to kupuje sobie ROCKSHOXA J1 model na 2006 rok. Tutaj jak niewiecie ktory to jest to mozecie sobie looknac http://allegro.pl/show_item.php?item=60336424. No to co. NarX !! I jeszcze raz THX za wszystko. PZDR :niach: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Fif**k, Miłego rozwalania amorko typowo do lajtowego XC :dev2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFuCk Napisano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Co? oco ci chodzi?? Marc1n?? Własnie powiedzcie fajny ten amorek? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 a mógłbys sie zastanowić ???? podpowiem Ci: - rama dirtowa - TANI amor do XC CO CI TU NIE PASUJE ??????? :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 albo fundnę Ci tarcze yep ;] pwe okrasil toodpowiednia liczba slow, al ja ci moze podpowiem: jak chcesz zrobic z twarzy pimp my ride(face) to bierz tego amora, obiecuje ze recdzej(tydzien)czy puzniej(miesiac- dwa) wystapisz w rogramie telewizyjnym, telexpress... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ...wystąpi w galerii pozytywnie zakręconych..."Gdzie on ma twarz :?: " - zapyta Maciej Orłoś :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 najtansze amory ktore mozna wrzucic na dualowkostretowkodirtowke ;p sie mi powiedziało ;] -durex - d i ten taki tez suntour bez pivotó, jaken onen sien nazywałen ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Duro D Jelen, Duro D :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFuCk Napisano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No to jakiego amorka poradzicie do streetu?? Przecierz im mniej skoku w amorze tym lepiej dla streetu no nie?? :roll: PZDR :niach: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jak amsz mało kasy, to weź sztywne widły, lepsze to niż J1, czy tam co, co się rozwali po 3 skokach, dużych skokach. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 u mnie sie mowi durex ;] no j bym wziol durexa 100, albo proste (nie krzywe) widełki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFuCk Napisano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ale "durex" 100 mm jest pod tarcze a ja chce amorka pod v-ki. Co teraz? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No i w takim momencie, jest zonk :!: Sztywne widły, kupienie wersji 130mm, albo dozbieranie do Marzocchi DIRT JAM Pro pozostaję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFuCk Napisano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Hyh... Thx Marc1n. Jeszcze sie zastanowie. Moze jednak DUREX ?? :roll: Sie zobaczy :niach: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 biez durexa, zawsze to pewność ze jesteś zabezpieczony looool : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ajj, Jeleń, ty i te twoje skojarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobin Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 witam jestem nowy i cieszę sięże tu trafiłem bo ten temat pomógł mi podjąć decyzję jaką zakupić ramę. Mam tylko pytanie czy co kolwiek wiecie o tym tworze: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61561266 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Tobin, Czytałem o takich itp. To są produkty, które mają być odskocznią do sprawdzonych np. Dragstara/Pointa. Niestety, nie jest to jakaś "dobra odskocznia" tylko produkt kompletnie nieopłacalny, niesprawdzony, chodź już wiadomo, po testach pojedyńczych jednostek, że nie umywa się do "starej gwardii" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dzięki chciałem sie dowiedzieć co to za genialne cudo 8) . Czyli już wiem co kupię - Kokę albo Draga 14"...zobaczymy jak będzie z kasą :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elek Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jeżeli nie stać cię na dobry amor kup widełki, do streetu, beda dobre i tanie, a i poskakac sie da (moze nie z dropów lub jakiś zjazdów, ale da). Widziałem gościa który tak opanował, sztuke jeżdzenia z sztywniakiem, że dawał sobie dobrze rade na 5-6m stoliku (wiem, ze to nie gigant, ale obrazuje z czego można spokojnie skakać skakać). Do tego miał cocaine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFuCk Napisano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Wiecie. Kupuje Cocaine i do tego DUREXA zebym byl zabespieczony <lol> Ale pozatym to w piatek albo w przyszlym tygodniu kupuje rame i kiere i mostek i wogole. A na amorka musze poczekac jeszcze az dozbieram kase na niego ;] No wiec na razie bede jezdzil na starym amorku :] 70 mm skoku takze spoX jak do streetu. :niach: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobin Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 hehe ja mam nadzieję dostać amor w prezencie ;-) , bo jak nie zostaję na lodzie...stary sprzęt to badziew na 1cal :sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 70 mm skoku takze spoX jak do streetuPewnie też na jeden cal masz i stery klasyczne :cool: Jak tak, to już sobie wsadziłeś :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2005 Narcin ty i te twoje skojarzenia hiehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal1991 Napisano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2005 Wsadzac to ja moge :twisted: hehe : :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.