jelen Napisano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 ale to nei jest drag ;] draga msz co 10 metrow na ulicy a amstaffa? prrawie wogole ;] jakbym mogl kupic noname draga to owszem ;l] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFuCk Napisano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A ja kupie sobie Cocaine albo Draga. Jeszcze sie zastanowie ale w poniedzialek mam zamawiac. :grin: Jak myslicie co lepsze ?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60223989 czy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60559170??? Aha rame kupuje oczywiście 14" . :niach: :niach: :mrgreen: Pozdro dla Marc1n Jelen i Ogór. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 no i git, lfoxy maja dobre ramy tylko ze widc je wszedzie ;] tak czy inaczej lepszy wyvir niz ten johny brav o ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 pytanko poza konkursem Jka sie sprawuje ta ramka? dobre to? Pytam bo zastanwiałem się jakie do dirtu/dualu ramki robi merida Czysta ciekawość ;-) Merida dirt fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 le o ktora rame pytasz bo nie wskazales na zadna, chodzi Cytulowego jb ? czy o ta meride ? jak o meride to ponoc fajnie sie nniej jezdzi, ale to jest opinia znajomego, a wiadomo jakie sąopinie znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 jelen, Duro z obdatym czarnym teflonem - widziałem 3 razy(na wysokosci od 1cm do 5cm od dołu "wysrebrzał"), więć nie wiem co ty tak "niegrzecznie" się burzysz :?: U mnie, to musisz spojrzeć z ..... 50km, żeby zobaczyć jakiegoś LF'a, w co też wątpię, żeby gdzieś tutaj były. Jak Białoruś, to Białoruś :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 no dobra ale ja mowie o :polsce" una blizej do czechow ;p heihe i jak Ci "grzecznie " wytlumaczylen ma gg ja mam racje i sie nie kłuć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 wytlumaczylen ma gg ja mam racje i sie nie kłuć ;]Wyszło na to każdy z nas ma rację. Koniec OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFuCk Napisano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Ale ja dalej nie wiem co wziac. Czy draga czy coce... Co byscie wzięli do streetu? :roll: Podoba mi sie Drag ale Coca tez niczeemu sobie. PZDR :niach: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 drag zdrapiesz farbe i mozesz napisac coc a tak powanie drag rulezz coc jest bardziej do jazdy rekreacyjnej :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 A ja nawet nie wiem jakiego ma amorka zamiar wpakować, bo jak 100mm, to cocaina będzie lepsza, a jak 130mm to dragstar. ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFuCk Napisano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Ja mam kupic 100 mm. Aha jeszcze jedno. Jaka rama lepsza do streetu ?? Destroyer czy Leader Fox?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 a zobaczgdzie destroyer ma przelotki :shock: :-? to to jest masohizm na takim czyms jezdzic, jak chcesz miec cale rzepki to biez lf, Ogór, do jazdy rekreacyjnej ? ty popatrz na geoometrie kazdej ;] coc jest wiekasza ma wieksdze spawy, a zaciąganie-się-gwiazdą ma wiecej wzmocnien... roznica jest taka ze jak masz amora ponad 100 to kupujesz draga, a jak do 100 to mozesz brac koke Marcik, a mialo byc tak fajnie i mialem wyjsc na fajowego jelenia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFuCk Napisano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Dzięki Jelen. Biore Coce^^ i do tego amorka ze 100mm skoku. Pozdro dla Jelenia Marc1na i ogóra. :niach: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 :mrgreen: a ja biore draga bo bede mial dj3 ze 130 mm :] a moj kumpel drag + z150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFuCk Napisano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Ej Ogór jak myslisz?? Jaka rama lepsza do streetu ?? Destroyer czy Leader Fox?? Bo jak bym kupowal destroyera to JUMP bo jest pod kola 24" i 26". http://www.destroyer.pl/ramy.htmBral bym takiego http://www.destroyer.pl/ramy/jump.jpg. PZDR :niach: :mrgreen: [ Dodano: 2005-08-15, 19:17 ] Tylko ze nie wiem czy 13" nie bedize mala jak dla mnie rama. Bo ja mam 175 cm wzrostu. Moze lepiej 15" ?? Ale wtedy destroyera ale takiego http://www.destroyer.pl/ramy/ds1.jpg. Doradżcie mi PLEASE!!! :niach: :mrgreen: PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 natretny jesteś :!: ja nie jestem zainteresowany zakupem ale już kilka razy padło ze leader fox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Marcik, a mialo byc tak fajnie i mialem wyjsc na fajowego jelenia ;pNie przekręcaj mi nicku :twisted: a moj kumpel drag + z150 No i z monsterami jezdża, ale ... jaki sens :?: Szpan :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 LEADER FOX DRAGSTAR - ostatni raz mowie :P co do amora to moze i szpan albo nadmiar gotwoki ?? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 sork Marcin, niespecjalnie ;] Fif.. popatrz gdzie masz przelotki w niszczycielu :/ jak nie chcesz sobie rozwlaic kolana do tygodnia to nie kupuj desa, chyba ze sobie przespawasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Jest jedno małe ale. Destroyer ma najmocniejsze ramki z tych co tutaj rozważamy. No i destroyer jest firmą otwartą na klienta i myśle, że problemów z przeniesieniem mocowania pancerza nie byłoby problemu raczej. Zmieniali suporty i haki, zmienią i taki pikuś. A zyskujemy potem idealną ramkę pod nas i jeszcze jaką "czołgowatą". ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 tak więc doszliśmy do wniosku że jeżeli przeniosą nam przelotki, dajmy na to pod rurę , to bierzemy desa? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 to bierzemy desa Prawidłowy wniosek . Aż napiszę do Destryera i się dopytam. ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 hehe, co nie zmienia faktu ze dal mnie amsftaff jest fajszy i to na nim bede smigał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Chyba że do Marina dospawam piwoty, albo fundnę Ci tarcze :grin: :mrgreen: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.