micferrari Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 Witam mam już ten amortyzator niecałe 2 miesiące i mam z nim gdyż kiedy zablokuję skok manetką poplock to nie blokuje całkowicie skoku tylko w niewielkim stopniu go blokuje od razu chciałem powiedzieć że nie skakałem z blokadą ani nic w tym stylu w tym tygodniu wybieram się na przegląd dzieje mi się to od nowości . w czym może tkwić problem. proszę o pomoc. z góry dzięki wszystkim
pawel1315 Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 Może nie masz płynu w amorze Nie ma nigdzie wycieków ??
micferrari Napisano 7 Września 2009 Autor Napisano 7 Września 2009 niema omor jest czysty nie ma żadnych wycieków
kryszniok Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 A może nie przeglądałeś forum, nie czytałeś instrukcji i dlatego nie wiesz że to normalne - w RS Tora nie ma całkowitej blokady skoku, blokowanie odbywa się przez jego bardzo mocne wytłumienie co zapewnia margines bezpieczeństwa amortyzatorowi w przypadku najechania na przeszkodę z włączoną blokadą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.