Skocz do zawartości

[rower] na ramie Leader Fox Dragstar Dirt Parade lub Cocaine

Teejays10

Rekomendowane odpowiedzi

Acha, dzieki:):)To teraz jesli mam wybrane : rame Leader Fox Dirt Parade Dragstar, amor XCR 120mm , suport cos wybire:), korbe octane one dh 1 rzedową, kierownice takze juz mam, mostek mam na miejsccu u siebie za 22 zl:P, mam kolo tylnr (ja na razie stozkowe jakies na piascie Quando, wlasnie co sądzicie o tej piascie???) opony mam, kasete , mam , manetki mam:) klamke hamulcową musze kupic, linki i pancerze mam, hamulce v-ki ale zakladalem do innego roweru i dobrze hamują jak na cene, stery to kupie z ramą, sztyce to jak juz kupie ame siodelko mam, pedaly mam, detki mam, i czego mi brakuje???????Chwyty tez mam:)

Odpowiecie na tamto pytaniee?? A pozatym jeszcze nic nie kupilem a mam pytanie (na wyglądzie mi nie zalezy, ale jesli mam wybor to takei beddzie pytanie) jesli kupie czarną rame i czarny amor XCR to lepiej zebym kupil do tego korbe octane one czarną czy bialą bo nieiwem jak bedzie to wyglądac:D:D mysle ze biala chyba nie najgorzej ale nie widzialem tego w rzeczywistosci:DWiec pytam sie was;p;p

Mam nadzieje ze teraz ktos mi pomoze , a wiec: zatsanawiam sie caly czas jaki brac amor XCR czy Duro duzo jest tematow ale nie dostarczają mi wystarczającej wiedzy, wiec, slyszalem ze XCR lekkie skoki zniesie a jak chce tylko skakac to duro bedzie bardzo dobry jak na cene, ale opredzej czy pozniej peknie korona, i bardzo duzo sie naczytalem o tym pekaniu korony i juz sam niewiem, czy nic nie kombinowac i brac tego XCRa na moją wage 50kg i sie cieszyc jazdą(bo przypominam iz mam troche wprawy w skakaniu ale na razie ze zby duzych chop nie skacze max 50cm ale to na razie.Wiec brac tego XCRa czy duro na moją wage i umjejętnosci?????

acha, potrzebuje tylne kolo lecz nieiwiem co wybrac zeby bylo dobre bo potrzebuje pod wonobieg 7 rzedowy gdyuz mam juz manetki 7 biegowe i wolnobueg!!wiec co poleacie??Bo na razie jezdze na jakims Arris (poruwnywalne do TRilgoy jest na allegro) i neiwiem takie kolo mi starczy czy kupic jakies lepsze??????

Faktycznie, a wracając do kol mam cos na styl trilogy ktore są na allegro (Znaczy mam takie na tyle) i moge je do nowego roweru zostawic i pozniej jakies inne kupic razem z kasetą...Czy na razie jeździc na tych moich co mam one sie nazywają Arris czy Arriv jakos tak i są tez na pisatah quando jak te trilogy!!..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...