Teejays10 Napisano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2009 aha, dzieki a ten amor jest przystsowany pod stery a - head ????? http://www.allegro.pl/item726452291_sr_suntour_xcr_120mm_m_2008_09_lampka_gratis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrvich Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teejays10 Napisano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Acha, dzieki:):)To teraz jesli mam wybrane : rame Leader Fox Dirt Parade Dragstar, amor XCR 120mm , suport cos wybire:), korbe octane one dh 1 rzedową, kierownice takze juz mam, mostek mam na miejsccu u siebie za 22 zl:P, mam kolo tylnr (ja na razie stozkowe jakies na piascie Quando, wlasnie co sądzicie o tej piascie???) opony mam, kasete , mam , manetki mam:) klamke hamulcową musze kupic, linki i pancerze mam, hamulce v-ki ale zakladalem do innego roweru i dobrze hamują jak na cene, stery to kupie z ramą, sztyce to jak juz kupie ame siodelko mam, pedaly mam, detki mam, i czego mi brakuje???????Chwyty tez mam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C00BA Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 przednie kolo, lancuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teejays10 Napisano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Kolo takie jak tylne tylko wersja na przod:) a lancuch to lepiej zeby byl jakis niewiadomo jaki shi deore za 78 widizalem czy wystarczy shhimano i jakis tam numer za 18zl??? a co sadzicie o pistach Quando????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teejays10 Napisano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Odpowiecie na tamto pytaniee?? A pozatym jeszcze nic nie kupilem a mam pytanie (na wyglądzie mi nie zalezy, ale jesli mam wybor to takei beddzie pytanie) jesli kupie czarną rame i czarny amor XCR to lepiej zebym kupil do tego korbe octane one czarną czy bialą bo nieiwem jak bedzie to wyglądac:D:D mysle ze biala chyba nie najgorzej ale nie widzialem tego w rzeczywistosci:DWiec pytam sie was;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teejays10 Napisano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mam nadzieje ze teraz ktos mi pomoze , a wiec: zatsanawiam sie caly czas jaki brac amor XCR czy Duro duzo jest tematow ale nie dostarczają mi wystarczającej wiedzy, wiec, slyszalem ze XCR lekkie skoki zniesie a jak chce tylko skakac to duro bedzie bardzo dobry jak na cene, ale opredzej czy pozniej peknie korona, i bardzo duzo sie naczytalem o tym pekaniu korony i juz sam niewiem, czy nic nie kombinowac i brac tego XCRa na moją wage 50kg i sie cieszyc jazdą(bo przypominam iz mam troche wprawy w skakaniu ale na razie ze zby duzych chop nie skacze max 50cm ale to na razie.Wiec brac tego XCRa czy duro na moją wage i umjejętnosci????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C00BA Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 duro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teejays10 Napisano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ok to jeszcze troszke pozbieram, albo i nie, bo niedlugo mam urodziny zobacze co i jak i moze nawet na cos lepszego starczy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teejays10 Napisano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2009 acha, potrzebuje tylne kolo lecz nieiwiem co wybrac zeby bylo dobre bo potrzebuje pod wonobieg 7 rzedowy gdyuz mam juz manetki 7 biegowe i wolnobueg!!wiec co poleacie??Bo na razie jezdze na jakims Arris (poruwnywalne do TRilgoy jest na allegro) i neiwiem takie kolo mi starczy czy kupic jakies lepsze?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephistofeles Napisano 15 Września 2009 Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Człowieku, posty się edytuje! Nie ładuj się w wolnobieg, bo to stare i złe rozwiązanie. Zmień lepiej na kasetę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teejays10 Napisano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Wiem ze sie edytuje a ja nie moge tylko neiraz moge , neiwiem czemu!!! a są kasety na 7 rzedow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C00BA Napisano 15 Września 2009 Udostępnij Napisano 15 Września 2009 wystarczy troche poszukac... jasne ze sa np. http://allegro.pl/item740554956_kaseta_shimano_acera_7_rz_hg30_nowa_fv_od_ss.html lub http://allegro.pl/item740553790_kaseta_cs_hg50_7_rz_13_26_czarna_od_ss_fv.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teejays10 Napisano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Faktycznie, a wracając do kol mam cos na styl trilogy ktore są na allegro (Znaczy mam takie na tyle) i moge je do nowego roweru zostawic i pozniej jakies inne kupic razem z kasetą...Czy na razie jeździc na tych moich co mam one sie nazywają Arris czy Arriv jakos tak i są tez na pisatah quando jak te trilogy!!.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.