Skocz do zawartości

[rower] Rower do MTB ok.2500 zł

mitUSER

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam zamiar kupić rower do MTB (lasy, góry, maratony). Robię około 300 km tygodniowo. Nie mam na oku żadnych konkretnych ofert, ale kolega poleca mi kupno Krossa (sam ma A6 i jest zadowolony). Czy możecie coś polecić? Czy opłaca się taki rower składać? Jeśli tak to proszę o jakieś propozycje

Mam prawie 190 cm wzrostu i 80 kg wagi

Napisano

3 tematy niżej jest wątek o rowerze do 2600.... czy to tak wielka różnica, że należy zakładać osobny wątek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.