exist Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 W związku ze zbliżającą się jesienią poszukuje podkoszulka do jazdy w temp. ok. 13.. Ma być na dł. rękaw i ciepły. Będe zakładał go pod bluze ROGELLI SALERNO. Najlepiej tani. Myślałem o materiale z jakiego wykonane są szaro-białe kalesony z meszkiem. Ale w tym chyba bd się mocno pocił. Pozdrawiam i cźekam na odp. - exist. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A masz do tego jakąś antywiatrówkę jeszcze? Mam bluzke z gore windstoper, bardzo dobrze odprowadza pot i chroni przed wiatrem. Takie coś jest mocno uniwersalne i da ci pewnie więcej niż podkoszulek. Na zimniejsze dni to mój must have, bez tego ciężko jeździć bo mimo że ciepło ubrany to zimny wiatr przewiewa koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Moim zdaniem na ok 13 st wystarczy średniej grubości koszulka z kr. rękawem + kurtka/bluza przeciw wiatrowa (oddychająca !) Koszulka termo aktywna ! Ja używam Coolmax -Jaxa , Brubeck nie pamiętam modelu -taka rowerowa ,może być też power-dry Hi mountain. Może nie są tanie ale na pewno działają . Są też inne materiały , inne firmy . Koszulkę pod spód radzę szukać w sklepach turystycznych .Gdybyś chciał coś zdecydowanie cieplejszego polecam rovyl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.