exist Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 W związku ze zbliżającą się jesienią poszukuje podkoszulka do jazdy w temp. ok. 13.. Ma być na dł. rękaw i ciepły. Będe zakładał go pod bluze ROGELLI SALERNO. Najlepiej tani. Myślałem o materiale z jakiego wykonane są szaro-białe kalesony z meszkiem. Ale w tym chyba bd się mocno pocił. Pozdrawiam i cźekam na odp. - exist.
Blue Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 A masz do tego jakąś antywiatrówkę jeszcze? Mam bluzke z gore windstoper, bardzo dobrze odprowadza pot i chroni przed wiatrem. Takie coś jest mocno uniwersalne i da ci pewnie więcej niż podkoszulek. Na zimniejsze dni to mój must have, bez tego ciężko jeździć bo mimo że ciepło ubrany to zimny wiatr przewiewa koszulki.
WaGiant Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 Moim zdaniem na ok 13 st wystarczy średniej grubości koszulka z kr. rękawem + kurtka/bluza przeciw wiatrowa (oddychająca !) Koszulka termo aktywna ! Ja używam Coolmax -Jaxa , Brubeck nie pamiętam modelu -taka rowerowa ,może być też power-dry Hi mountain. Może nie są tanie ale na pewno działają . Są też inne materiały , inne firmy . Koszulkę pod spód radzę szukać w sklepach turystycznych .Gdybyś chciał coś zdecydowanie cieplejszego polecam rovyl .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.