Skocz do zawartości

[Hydrauliczne] Avid Juicy 3 wypadła część

avidsen

Rekomendowane odpowiedzi

czyli to nie jest od hamulca ? ;) może mi się zdawalo ze wypadlo bo lezalo na ziemi obok klocka ;)

Nawet z ciekawosci zrobilem to samo z tylnym hamulcem i tez takiej czesci nie znalazlem.

To przy okazji spytam - jak zalozylem klocki to mi zaczal lekko hamulec o tarcze szorowac, ustawianie nie daje rezulatatów, ale to mniej wazne. Chciałbym, żeby mi pozniej lapal przedni hamulec da się to jakoś zrobic ? bo zaczął teraz wczesniej lapac

Chłopaki, przecież to końcówka wkładu od długopisu!!! ;)

dokładnie ;d już sam to zobaczylem

mam jeszcze jeden problem po zalozeniu klockow, przejechalem sie jakies 20km i klocki zaczely ocierac o tarcze, wrocilem do domu i musialem znow rozpychac klocki , w czym problem ?

Chłopaki, przecież to końcówka wkładu od długopisu!!! :laugh:

:D ano rzeczywiście

lolz

W ogóle wydaję mi się jakby ta końcówka zawisła w powietrzu- ten cień coś podejrzany...

dokładnie ;d już sam to zobaczylem

mam jeszcze jeden problem po zalozeniu klockow, przejechalem sie jakies 20km i klocki zaczely ocierac o tarcze, wrocilem do domu i musialem znow rozpychac klocki , w czym problem ?

Jak ocierało po tych 20km to musisz ustawić klocki, idealnie ;) bo nie o to chodzi, żeby je co chwilę cofać, a ustawić raz a dobrze.

:D ano rzeczywiście

lolz

W ogóle wydaję mi się jakby ta końcówka zawisła w powietrzu- ten cień coś podejrzany...

Jak ocierało po tych 20km to musisz ustawić klocki, idealnie ;) bo nie o to chodzi, żeby je co chwilę cofać, a ustawić raz a dobrze.

w jaki sposob je ustawic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...