Skocz do zawartości

[rower] Author basic 2009 - czy warto

Daroo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z tego co sie kieds orientowaem, to Author nie ma zbyt atrakcyjnych cen i w sumie przegrywa z konkurencja na kazdym pulapie cenowym :)

Tak to moge polecic to co kolega u gory modele 08' albo cos z Kellys'a :)

Napisano

W tej promocyjnej cenie (1349PLN)całkiem nieźle,bo 1659 PLN to na pewno za niego bym nie dał

ale lepiej obdarzonego i taniej można dostać Kellysa Quartza

poniżej 1400 można dostać Krossa Level A2 (na allegro nawet A4 z sezonu '07 można trafić), który też ma trochę lepszy osprzęt.

Napisano

wynika z tego że poprostu basic ma lepsza ramę, mój kuzyn go ma i bardzo sobie go chwali- więc jeśli planujesz rozbudowywać kiedyś rower to możesz brać spokojnie basica a jeśli nie to bierz krossa

Napisano

Ja jeżdżę już 5 lat na Basicu i jestem bardzo zadowolony. Żadnych problemów z nim nie miałem. Rama jak najbardziej w porządku a osprzęt i tak po jakimś czasie wymienisz. Poza tym jeśli będziesz kupował w jakimś zaprzyjaźnionym sklepie to kupisz go nawet poniżej ceny promocyjnej. Dla przykładu będę kupował dziecku Kinetica - w promocji za 1759zł,a ja będę go miał za 1600. Z Basic-iem może być podobnie - popytaj!

Napisano

Witam wszystkich!

Zastanawiam się nad kupnem rowerku i prosiłbym was o ocenę tego roweru, osprzętu i w ogóle ...

http://www.author.pl/www/rower/?id=331

Z góry dziękuje za pomoc i odpowiedzi

Pozdrawiam!

Rama ma kiepską geometrię, do kompletu masz atrapę amortyzatora - poszukaj czegoś innego. Proponowane Kross i Kelly's będą lepszym wyborem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...