kemyr Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Jako ze w tym sezonie mialem juz kilka wywrotek,a obecnie pauzuje z powodu zlamanego zebra,zaczynam powaznie sie zastanawiac nad jakas bluza z ochraniaczami. znalazlem cos takiego: http://4bikes.totu.pl/p9130002516-str-tribal-bluza-z-ochraniaczami-wysylka-gratis-tribal#bigimage czy ktos moze jej uzywa,lub czegos podobnego? jestem ciekaw jak bedzie sie to sprawdzalo przy dlugich podjazdach i ogolnie duzym wysilku. wiem ze do dh jest duzo ciuchow,zbori itp.. ale tam nikt nie przejmuje sie waga,czy super oddychalnoscia bo nikt nie podjezdza.ma nie rowniez nie krepowac ruchow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyr Napisano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2009 nooo cooo jeeest ? wszyscy w xc jezdza tak grzecznie ze nie uzywaja tego typu odziezy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Najwyraźniej tak wszyscy jeżdżą grzecznie i bezwywrotkowo .Sam jestem ciekaw jak to się spisze w praktyce ale wydaje mi się ,że taka bluza nie będzie zbyt komfortowa na dłuższe wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.