Ubotek Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Siemka Mam pytanko na jakiej wysokości zamontować przerzutkę. Jak teraz miał LX fd M-580, a kupiłem XTR fd M-960 to ma ją zamontować na tej samej wysokości?. Obie są Top Swing. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Przy wychylenie przerzutki na największą zębatkę w korbie prowadnica przerzutki powinna znajdować się 2-3 mm nad największą zębatką korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dzięki Bizon Tak myślałem, ale wolałem się upewnić. Powiedzcie jeszcze czym przesmarować łozyska, w truvativ team <gxp>. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Łożysk maszynowych się nie smaruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ale na ośce korby jest jakiś smar, ale mam wrażenie, że go ubyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 To są dwie inne rzeczy, oś możesz nasmarować smarem grafitowym ale jeżeli ciągle jest to nie ma sensu smarować smar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Tak, tylko, że jak czyściłem zębatki pędzelkiem to troszki piasku spadło na ośkę i boję się, żeby suportowi nic jej się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.