tompoe Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 A co ze Scottem Sportsterem ?? sam ujeżdżam taką maszynę i nie sądzę aby ktokolwiek mógł narzekać na sztywność. Wersja P5 chyba kosztuje około 1600 zł.
dodo78 Napisano 19 Listopada 2009 Napisano 19 Listopada 2009 słuchajcie mogę mieć Rometa RX-500 za 1400zł - nie wiem czy brać czy się jeszcze wstrzymać (zeszli z katalogowej ceny 1999)
afly Napisano 19 Listopada 2009 Napisano 19 Listopada 2009 http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/1890/Romet.RX500/ (ja tutaj widzę że zeszli z ceny 1699zł, albo sklep taką marże sobie liczy albo chwyt marketingowy) Rowerek nie jest zly, jeżeli masz możliwośc/chcesz kupić rower przez internet to można znaleźć coś lepszego. Jeżeli możesz go nabyć w sklepie stacjonarnym to warto go rozważyć.
dodo78 Napisano 19 Listopada 2009 Napisano 19 Listopada 2009 http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/1890/Romet.RX500/ (ja tutaj widzę że zeszli z ceny 1699zł, albo sklep taką marże sobie liczy albo chwyt marketingowy) Rowerek nie jest zly, jeżeli masz możliwośc/chcesz kupić rower przez internet to można znaleźć coś lepszego. Jeżeli możesz go nabyć w sklepie stacjonarnym to warto go rozważyć. Seabastian pisalem o cenie producenta na oficjalnej stronie 1999 - nie wiem czy brać tego Rometa? za 1300 brałbym w ciemno i jest to sklep stacjonarny. I chyba jak wezme to w kartonie i sam go zloże przez zimę Zastanawiam sie czy spadnie jeszcze jego cena?
RadekSki Napisano 21 Listopada 2009 Napisano 21 Listopada 2009 Wyposażenie jak na tą cenę całkiem niezłe, do tego świetny wygląd ( ale to rzecz gustu a nad gustami, itd. ) a w ramach bonusu popierasz polską produkcję ( to akurat może być dyskusyjny argument ). Co do samej ceny to nie schodza na pewno z 1999 bo w sezonie przeważnie chodziły te Romety koło 1500 +/- więc obniżka jak na tę porę roku nie jest wcale tak znacząco duża z tym, że czekanie na to co będzie później to tak jakby gra w lotka. Dodam jeszcze, że jeśli nie masz doświadczenia w skladaniu rowerów to niech to zrobią fachowcy ( w końcu nic nie płacisz ). Jeszcze inna sprawa, że na wszelkich stronkach aukcyjnych itp. można często za małą cenę dostać coś bardzo dobrego i o ile nie jesteś małego wzrostu ( zazwyczaj duże rozmiary ) to na Allegro jest dość sporo Crossówek zza zachodniej granicy w bardzo kuszących cenach.
dodo78 Napisano 24 Listopada 2009 Napisano 24 Listopada 2009 Wyposażenie jak na tą cenę całkiem niezłe, do tego świetny wygląd ( ale to rzecz gustu a nad gustami, itd. ) a w ramach bonusu popierasz polską produkcję ( to akurat może być dyskusyjny argument ). Co do samej ceny to nie schodza na pewno z 1999 bo w sezonie przeważnie chodziły te Romety koło 1500 +/- więc obniżka jak na tę porę roku nie jest wcale tak znacząco duża z tym, że czekanie na to co będzie później to tak jakby gra w lotka. Dodam jeszcze, że jeśli nie masz doświadczenia w skladaniu rowerów to niech to zrobią fachowcy ( w końcu nic nie płacisz ). Jeszcze inna sprawa, że na wszelkich stronkach aukcyjnych itp. można często za małą cenę dostać coś bardzo dobrego i o ile nie jesteś małego wzrostu ( zazwyczaj duże rozmiary ) to na Allegro jest dość sporo Crossówek zza zachodniej granicy w bardzo kuszących cenach. dzieki Radek za porade obiecalem sobie ze jak zejda do 1300 to wezme tego Rometa - myslalem jeszcze nad Krossem ale dla mnie ta marka nie ma po prostu klasy.. (nie chcialem nikogo urazic przepraszam) Mam 180cm tak ze rama z przedzialu najbardziej chodliwego - na duze obnizki nie ma co liczyc..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.