Specjal Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wczoraj zakupiłem przez Internet w/w manetki i po rozpakowaniu i obejrzeniu towaru byłem trochę zaskoczony. Mianowicie obecnie manetki mam zamontowane w ten sposób, że lewa manetka obsługuje przednią przerzutkę a prawa tylną (co jest przecież chyba standardem) natomiast w tych nowych xt-kach jest dokładnie na odwrót - lewa-tył, prawa-przód. Czy można coś z tym zrobić, przeregulować czy coś, bo przyzwyczaiłem się do obecnego układu i nie chcę tego zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Trudno w to uwierzyc, sprawdz dokladnie. Sprobuj przlaczac prezlozenia na sucho. Na lewej powinno byc 3, na prawej 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specjal Napisano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Sprawdzałem, przełączałem na sucho, jest jak mówię. Z manetkami przecież nie jest jak chociażby z klamkami avida, że obojętne jest na którą stronę założymy. Pójdę jeszcze dzisiaj do serwisu i zobaczymy co tam na to powiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Zamontowałeś ją w taki sposób: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specjal Napisano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No w takim razie to raczej mój błąd, nie wziąłem pod uwagę takiego systemu montowania, tylko sugerowałem się obecnym układem manetek, gdzie logo powinno być skierowane w stronę bikera thx za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.