Janiken Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam , Mam pytanie... Uprzedzam, ze jestem bardzo zielony w temacie:) Mam kola gdzie piasty maja mocowania na 6 śrub (kola to Select Disc Bontragera) i myslalem o tym ,zeby zamonotwac do nich hamulce hydrauliczne XT lub LX z klamkomanetkami. Moje pytanie brzmi -> Czy do tych piast bez problemu zamontuje kompletny zestaw hamulców hdraulicznych XT? Czy musze osobno dokupic jakies adaptery?? lub kupic tarcze inne niz oferuja w zestawie - bo te w zestawie chyba maja tylko mocowanie typu Center Lock - do któych są potrzebne specjalne pisaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 http://www.forumrowerowe.org/topic/34507-adapter-z-mocowania-z-6-rub-na-centerlock/ Czyli lepiej kup, sprzedaj tarcze i kup na 6 srub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Tak bez problemu pod warunkiem, że kupisz osobno cały hamulec i osobno tarcze - przy czym mogą być tarcze Shimano bo też robią na 6 śrub w 3 rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janiken Napisano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Dzieki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.