Skocz do zawartości

[Serwis] Dobry serwis w Rybniku/okolicy ?

Loss_AdKos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ,

Szukam dobrego serwisu rowerowego , znajde coś w Rybniku/Okolicy?

Zależy mi na naprawdę dobrych fachowacach , celem zrobienia całkowitego przeglądu/regulacji roweru mtb.

Proszę tylko o opinie o sprawdzonych serwisach :-)

Pozdrawiam ,

Loss

• 2 tygodnie później...
Napisano

korzystałem z usług bike systemu na nacyńskiej, od odkręcenie spdka po serwis reby ze zmianą skoku i złego słowa powiedzieć nie mogę a nawet polecić, możesz również śmiało zostawić rower na Kościuszki, sklep prowadzi Irek u niego skracałem przewody w hydraulikach i usługę wykonał solidnie.

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Bike-Systemu nie polecam ze względu na nieuprzejmość i arogancje w stosunku do klienta, który zostawił u nich 4000 zł (rower z akcesoriami). Ale jak robią w serwisie nie powiem bo nie byłem.

Napisano

A gdzie to jest dokładnie ? ;) Bo całą ofiar terroru objechałem i jakoś nie znalazłem

Obok starego kina . Blisko urzędu miasta . Tylko nie wiem czy ten serwis jest naprawdę dobry :icon_wink: ( obok totka schodzi się po schodkach ) . Następny w Rydułtowach to na " Wzgórzu" naprzeciw stacji paliw ) . Ale moim zdaniem najlepszy to w Rybniku na Nacyńskiej. (http://www.bike-system.com.pl/rowery/)

Napisano

Może tam jutro skoczę po klocki i zobaczę czy mają jakieś ciekawe rowerki, bo siostra kupuje :P

Godnym zainteresowania rowerkiem w tym sklepie to był nasz rodzimy "KROSS" i to z dolnej półki z dość wygórowaną ceną i zachwalającym go pod niebiosy sprzedawcą . Po krótkiej rozmowie z sprzedawcą nie byłbym taki pewien co do świetnego serwisu ,ale to takie moje subiektywne odczucie :P No ale to było może z 2-tygodnie temu ,a może mniej. Sklep był po otwarciu więc wrażenie może być błędne :) Pozdrawiam.

Napisano

Gadałem z tatą-po rower raczej do wodzisławia skoczymy, bo mój tata ma tam znajomości :D i może spuszczą coś z ceny...ale do rydułtów i tak pojadę hehe

Najlepszy wybór w okolicy ((http://www.bike-system.com.pl/rowery/) sam stargowałem na rowerku 200zet. Darmowy przegląd serwisowy ,no i gwarancja z której wywiązują się bez zastrzeżeń . :unsure:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Za niedługo będzie nowy serwis rowerowy w Pszowie na ul.Pszowskiej. Mój dobry znajomy u którego serwisuje rower już 2 lata otwiera tam właśnie serwis. Jak będzie otwarte to dam wam znać.

• 8 miesięcy temu...
Napisano

ja również polecam bike-system tam rower kupiłem w 2007 i tam serwisuję nie miałem z nimi żadnych problemów

Napisano

Witam!

Ja korzystam z serwisu sklepu Cyklo-plus przy ul. Zebrzydowickiej. Poprzednio płaciłem nie wiem za co. W tym serwisie wszystko ładnie rozkręcą, wyczyszczą i nasmarują. To widać i czuć :yes: Na pewno nie jest tak, że rower przeleży tydzień a w końcu ktoś tylko wyrreguluje przerzutki i hamulce. B. miła obsługa i zrobione jest wszystko na tip-top. Naprawdę polecam, bo z serwisem na Nacyńskiej była kiszka.

• 9 miesięcy temu...
Napisano

Polecam serwis na Rybnickiej w Świerklanach. Zaplatają koła i mają szprychy i niestandardowe dętki i inne akcesoria rowerowe i części.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...