Loss_AdKos Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Witam , Szukam dobrego serwisu rowerowego , znajde coś w Rybniku/Okolicy? Zależy mi na naprawdę dobrych fachowacach , celem zrobienia całkowitego przeglądu/regulacji roweru mtb. Proszę tylko o opinie o sprawdzonych serwisach :-) Pozdrawiam , Loss
Bizon Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 http://www.bike-system.com.pl/rowery/ solidnie znam tam parę osób.Co do ceny nie wiem bo serwisuje sam .Dość dobrze serwisują rowery w Żorach naprzeciw domu kultury.
iras76 Napisano 16 Września 2009 Napisano 16 Września 2009 korzystałem z usług bike systemu na nacyńskiej, od odkręcenie spdka po serwis reby ze zmianą skoku i złego słowa powiedzieć nie mogę a nawet polecić, możesz również śmiało zostawić rower na Kościuszki, sklep prowadzi Irek u niego skracałem przewody w hydraulikach i usługę wykonał solidnie.
WojteK# Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 Cyklo-plus na Zebrzydowickiej oraz Bikeshop na rogu Kościuszki/Chrobrego
boanerges Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 Albo użytkownik Housik z Rybnika, on zna sie na rzeczy. http://www.forumrowerowe.org/user/104653-housik/
Robert12139 Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 Bike-Systemu nie polecam ze względu na nieuprzejmość i arogancje w stosunku do klienta, który zostawił u nich 4000 zł (rower z akcesoriami). Ale jak robią w serwisie nie powiem bo nie byłem.
siwyex Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 Polecam w Rydułtowach Dream bike, nowo otwarty!
kubek20 Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 A gdzie to jest dokładnie ? Bo całą ofiar terroru objechałem i jakoś nie znalazłem
gks Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 A gdzie to jest dokładnie ? Bo całą ofiar terroru objechałem i jakoś nie znalazłem Obok starego kina . Blisko urzędu miasta . Tylko nie wiem czy ten serwis jest naprawdę dobry ( obok totka schodzi się po schodkach ) . Następny w Rydułtowach to na " Wzgórzu" naprzeciw stacji paliw ) . Ale moim zdaniem najlepszy to w Rybniku na Nacyńskiej. (http://www.bike-system.com.pl/rowery/)
kubek20 Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Może tam jutro skoczę po klocki i zobaczę czy mają jakieś ciekawe rowerki, bo siostra kupuje
iras76 Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 wg. mnie mają największy wybór rowerów w Rybniku
gks Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Może tam jutro skoczę po klocki i zobaczę czy mają jakieś ciekawe rowerki, bo siostra kupuje Godnym zainteresowania rowerkiem w tym sklepie to był nasz rodzimy "KROSS" i to z dolnej półki z dość wygórowaną ceną i zachwalającym go pod niebiosy sprzedawcą . Po krótkiej rozmowie z sprzedawcą nie byłbym taki pewien co do świetnego serwisu ,ale to takie moje subiektywne odczucie No ale to było może z 2-tygodnie temu ,a może mniej. Sklep był po otwarciu więc wrażenie może być błędne Pozdrawiam.
kubek20 Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Gadałem z tatą-po rower raczej do wodzisławia skoczymy, bo mój tata ma tam znajomości i może spuszczą coś z ceny...ale do rydułtów i tak pojadę hehe
gks Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Gadałem z tatą-po rower raczej do wodzisławia skoczymy, bo mój tata ma tam znajomości i może spuszczą coś z ceny...ale do rydułtów i tak pojadę hehe Najlepszy wybór w okolicy ((http://www.bike-system.com.pl/rowery/) sam stargowałem na rowerku 200zet. Darmowy przegląd serwisowy ,no i gwarancja z której wywiązują się bez zastrzeżeń .
gks Napisano 15 Kwietnia 2010 Napisano 15 Kwietnia 2010 Mam z nimi niezbyt dobre doświadczenia...nie chciało im się oczyścić ramy przed wbiciem misek od sterów, to rama na złom, a nic nie zrobili http://www.zumi.pl/1235797,Sprzedaz__Naprawa_Rowerow_Cyklo_Serwis._Dawid_Brodala,Wodzislaw_Slaski,firma.html polecam Tu też możesz zasięgnąć informacji o naszym rejonie ( bike.slask.pl dawid.).
Robert12139 Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Za niedługo będzie nowy serwis rowerowy w Pszowie na ul.Pszowskiej. Mój dobry znajomy u którego serwisuje rower już 2 lata otwiera tam właśnie serwis. Jak będzie otwarte to dam wam znać.
kubek20 Napisano 26 Kwietnia 2010 Napisano 26 Kwietnia 2010 A nie wie ktoś, gdzie dobrze zaplatają koła i mają szprychy ?
willy Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 ja również polecam bike-system tam rower kupiłem w 2007 i tam serwisuję nie miałem z nimi żadnych problemów
Vidoq Napisano 10 Stycznia 2011 Napisano 10 Stycznia 2011 Witam! Ja korzystam z serwisu sklepu Cyklo-plus przy ul. Zebrzydowickiej. Poprzednio płaciłem nie wiem za co. W tym serwisie wszystko ładnie rozkręcą, wyczyszczą i nasmarują. To widać i czuć Na pewno nie jest tak, że rower przeleży tydzień a w końcu ktoś tylko wyrreguluje przerzutki i hamulce. B. miła obsługa i zrobione jest wszystko na tip-top. Naprawdę polecam, bo z serwisem na Nacyńskiej była kiszka.
fers Napisano 19 Października 2011 Napisano 19 Października 2011 Polecam serwis na Rybnickiej w Świerklanach. Zaplatają koła i mają szprychy i niestandardowe dętki i inne akcesoria rowerowe i części.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.