djpawelus Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rama: Akcent El Norte 19' Amor: XCR L.O 09 Obrecz: Alexrims DM18 Opomy: Schwalbe Table Top Hamulec F: Hayes MX4 Hamulec R: Shimano Deore Przerzutka przod: SLX 2009 TOP Swing Przerzutka tył: XT 771 Korba: Truvativ Stylo Łańcuch: HG73 Manetki: Deore Dual COntrol Piasty F: Shimano 475 Piasta R: Shimano Deore 530 Kaseta: SLX HG80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpawelus Napisano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2009 mam pytanie czy jestescie wstanie ocenic czy nie mam za dlugiego łańcucha? Kupilem ostatnio spinke KMC na 9SPD znacie jakieś opinie o niej w porównaniu z SRAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Zrób zdjęcie z łańcuchem założonym na najmniejszą koronkę z przodu i na najmniejsza zębatkę kasety z tyłu to ci powiemy czy jest za długi czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dobrze ci sie jezdzi z tak duza iloscia podkladek pod mostekiem? Oprocz tego mozesz wykrecic piwoty z widelca. A i czy dobrze masz przymocowany przewod od przedniego hampla do goleni widelca? Co do przerzutki tylnej mogles pokusic sie o shadow moze nawet nie xt a slx. A i jeszcze pedaly oczywiscie mam nadzieje ze to tylko przejsciowy etap a pozniej beda wpinane Tak poza tym bardzo mi sie podoba kolorystycznie rower Rowniez dobor czesci jest ok. Mozesz miec tylko problemu z uszczelnieniem przedniej piasty, ktora nie jest najwyzyszych lotow, trzeba bedzie o nia dbac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpawelus Napisano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2009 nom juz daje fote z tym lancuchem: a co do tych pedałów to beda z butami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Na moje oko jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpawelus Napisano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2009 jescze jedno pytanie czy jak wykreci sie srube regulacyjna i sie ja wkreci to powinna dzialac normalnie? jak ja wykrecilem i wkrecilem ale cos nie dziala ale tobrze ze jest ustawiona przerzutka ale kiedys moze byc problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpawelus Napisano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nie moge juz edytowa:( małe pytanko czy do mojej korby moge wlozyc blaty od XTRa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że blatu od XTR nie pasują do korb z niższych grup. Ale w tej sprawie najlepiej by było żeby wypowiedział się jakiś znawca. Chodzi co o śrubę przy manetce? Jeśli całkiem ją wykręciłeś, to wystarczy nacelować i będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że blatu od XTR nie pasują do korb z niższych grup. Teoretycznie powinno pasować, bo to ten sam rozstaw, z doświadczenia wiem jednak, że nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpawelus Napisano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2009 chcialbym wymienic fele pod DISC zeby nie bylo tego paska do vbrake to jaka mi wejdzie na te szprychy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpawelus Napisano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2009 co mozna bylo by zmienic zeby go odchudzic myslalem nad tymi felami, na dt swiss 4.2d + dt370 powinno pojsc pare g w dol nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.