tomek242 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam! Coś mi zasłania posty, avatary. Kiedy przewijam w dół lub w górę, częściowo się odsłania. Reklamy mam wyłączone, używam avant browsera. Załączam zrzut ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 31 Sierpnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 nie mam pojęcia co to jest avant browser, ale zapewne chodzi o standard CSS... podobnie jak IE i ta przeglądarka go nie trzyma. Zmień przeglądarkę np na OPERĘ albo FF. Temat zamykam, bo nic więcej nie wskóram, poza tą radą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Tak z ciekawości instalnąłem sobie tego Avanta i mam tak samo ale najlepsze jest to, że to jest tylko nakładka na IE, więc skoro ten nie trzyma standardów to nie dziwota że nakładka też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.