npoprostu Napisano 30 Sierpnia 2009 Napisano 30 Sierpnia 2009 Chcę sobie kupić rower tej firmy. Czy jest to porządna firma? Paradoksalnie wolałbym, żeby nie była to dobra firma, bo chodzi o to, że dobry rower już mam, a potrzebuję jakiś drugi specjalnie na miasto, taki który można spokojnie zostawić nawet na parę godzin. Ale też z drugiej strony wolałbym coś lepszego niż tajwański szajs z marketu. Podsumowując, rower ma być na tyle dobry, bym nie musiał się bać o swoje zdsrowie, ale na tyle kiepski, żeby nadawał się na miasto. Drugie pytanie, czy rama 28 cali to nie jest za dużo na wzrost metr dziewięćdziesiąt?
Rzadzu Napisano 30 Sierpnia 2009 Napisano 30 Sierpnia 2009 Rama 28cali? Albo chodzi o koła, albo to jest jakiś kosmicznie wielki rower...
accentinferno Napisano 30 Sierpnia 2009 Napisano 30 Sierpnia 2009 To raczej nie jest dobra firma, bo nawet jej nie znam. A ram 28 cali to chyba nie ma bo była by na Możdżonka i Gortata za duża.
Vamper1993 Napisano 30 Sierpnia 2009 Napisano 30 Sierpnia 2009 Mój brat ma rower właśnie takiej firmy i nie jest to jakiś specjalny rower ... Jest to po prostu zwykły, tani rower.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.