Skocz do zawartości

[Poznański Ring]

Jakob

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Nie zalapalem sie niestety na objazd pierscienia w czerwcu lub w lipcu. Czy bylby ktos chetny na objazd na poczatku wrzesnia? Pracuje w wolnym zawodzie, nie musi to byc weekend, ale oczywiscie moze byc.

Dystans - kazdy wie. Tempo - co by dojechac z punktu A do punktu B jednego dnia, i to za widoku ;).

Bez wariactwa i bicia rekordow.

Zainteresowanych prosze o kontakt.

W kilka osob napierac zawsze razniej ;)

Jakob / Poznań

Napisano

Witam chetnie bym sie przejechał, najlepiej pasuje mi w tygodniu i jak najbardziej we wrzesniu, tylko mniej wiecej kiedy?

Napisano

XSPORT (Adam)!

Dzieki za odpowiedz!

Planowalem poczatek wrzesnia.

Niestety, dziecko mi sie rozchorowalo na tyle powaznie, ze wymaga opieki jednego z nas.

Maluchy sa nieprzewidywalne ... :sick:

Infekcja potrwa pewnie ok. tygodnia.

Mysle, ze ostatnim terminem, jaki by jeszcze wchodzil w rachube, bylaby gdzies polowa wrzesnia.

Nie chce Ciebie w zaden sposob blokowac, ale predzej nie jestem w stanie sie ruszyc.

Polowa wrzesnia to tez tak troche zyczeniowo ...

Przepraszam za zamieszanie.

Pozdr.

Jakob

Napisano

Jeśli chodzi o mnie to ja sie dostosuje, tylko musial bym wiedziec troszke predzej zeby w pracy sie mniej wiecej dogadac, bo w weekendy niestety pracuje mam wolne tylko w poniedzialki i środy ale gdybym zagadal mysle ze udalo by mi sie w jakis weekend wyrwac ale tez nie obiecuje. Mam nadzieje ze maluch szybko wyzdrowieje i bedzie wszystko dobrze, tego życze:)Jak bedzie cos wiadomo to dogadamy sie na forum. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...