Marszall Napisano 29 Sierpnia 2009 Napisano 29 Sierpnia 2009 Witam. dzisiaj gdy zakladalem kolo i położyłem rower do góry kołami to mi ciekł mi [chyba] smar ale wydaje mi sie ze niebył to smar bo bylo bardzo płynne. Co z tym zrobic ? pozdrawiam.
Marszall Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Napisano 29 Sierpnia 2009 wiesz, sorry nieznam sie zabardzo na rowerach, mógłbyś jaśniej ?
Marszall Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Napisano 29 Sierpnia 2009 na amorku pisze logan i na dole 1080 rower mam firmy active scorpion. niewiem, moze sie dostala tam woda ale wole byc pewny.
Schwefel Napisano 29 Sierpnia 2009 Napisano 29 Sierpnia 2009 To jest najgorszy makrokesz jaki mogłeś kupić, bo z "dwupółką". Tam wewnątrz nic innego nie ma oprócz smaru, więc olej sprawę i zbieraj na nowy rower póki jeszcze się nie połamałeś na tym.
Pichu Napisano 30 Sierpnia 2009 Napisano 30 Sierpnia 2009 Poczytajcie opis Mało z krzesła nie spadłem Rower Active Scorpion Doskonały rower zadowoli fanów ostrej jazdy , rower ten zakupiłem dwa lata temu , jest w dobrym stanie , wszystkie elementy są i działają , a jedyna wada to małe porysowania. Rower można sprawdzić w Łodzi a także wysyłam pocztą lub kurierem. Rower nie był uszkodzony , nie jest po wypadku, całość sparawuje się doskonale. OPIS: TYP : Rower na hopki do skakanie i dobrej jazdy STAN : Dobry OKRES UŻYTKOWANIA : OK 2 lat ale tylko w lato MARKA : Scorpion MTB Active KOLOR: Jak na zdjęciach gł. kolor czerwony http://rapidmedia.pl/strony/bbartczak/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=1
Marszall Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Napisano 30 Sierpnia 2009 w tym rowerze sie na pierwszej lepszej hopce koła pocentrują xDDDD a niewidze zeby mial jakies inne xD
creative1989 Napisano 30 Sierpnia 2009 Napisano 30 Sierpnia 2009 w tym rowerze sie na pierwszej lepszej hopce koła pocentrują xDDDD a niewidze zeby mial jakies inne xD a zanim się koła pocentrują to się rama pierw połamie...
Marszall Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Napisano 31 Sierpnia 2009 nieee. rama jest dosc mocna xD nie ze bardzo mocna ale mocna
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.