puchaty Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Proszę o informacje co potrzeba rowerzyście aby złożyć zapakowany do sprzedaży wysyłkowej rower. Tzn chodzi mi o to, czy rowery przychodzą rozkręcone, czy tylko trzeba przykręcić kierownicę, czy może nie trzeba nic przykręcać. Jak to jest w tych sklepach? Czy one pakują rowery we własne opakowania czy przychodzą do klienta zapakowane fabrycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Mój był spakowany tak Ale to chyba od sklepu zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchaty Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dzięki wielkie za tą fotkę . Wygląda na to, że bez narzędzi się nie obejdzie. A jak jest w innych sklepach, czy są takie, które przysyłają gotowce? Proszę bardzo o jeszcze inne przykłady najchętniej z adresami www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Mój Level A2 przyjechał w pudle Krossa z odkręconą kierownicą (mostek był przymocowany), zdjętym przednim kołem, odkręconymi pedałami i wyjętym siodełkiem (przykręconym do sztycy). Czyli wystarczył podstawowy zestaw narzędzi, aby poskładać go do kupy. Kupiony na allegro od PHU-BMX-SC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Mój rower nie miał absolutnie nic odkręcone poza pedałami .Była jeszcze tylko kierownica poluzowana i obrócona wzdłuż ramy, więc za dużo roboty z nim nie było.Rower kupiłem tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Do mojej siostry rower przyszedł ze zdemontowanymi: -pedałami -mostkiem z kierownicą -przednim kołem -sztycą z siodełkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.