bazyl3 Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Bardzo proszę o szybkie naświetlenie tematu. Mam duże, ale wąskie łapy. Napaliłem się na Accenty El Nino, ale telefonicznie dowiedziałem się, że są tylko w rozmiarze L, z XXL są tylko Tormenty. Czym się różnią i czy warto je kupić, bo jadę za godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Takie rzeczy jak rekawiczki, buty czy kask trzeba przymierzyc samemu. Nie ma innej opcji... Z kad my mamy wiedziec jaka masz reke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl3 Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Takie rzeczy jak rekawiczki, buty czy kask trzeba przymierzyc samemu. Nie ma innej opcji... Z kad my mamy wiedziec jaka masz reke? Ok, jeszcze raz, tylko wolniej Chodziło mi o różnice między modelami El Nino i Tormenta, bo chciałem kupić pierwsze, ale XXL były tylko drugie. Pojechałem, obejrzałem, Tormentę przymierzyłem i zamówiłem XXL, ale Rushmore'a. Mam nadzieję, że będą wygodne i posłużą, a jak nie, uzbieram na porządną Chibę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.