goozyo Napisano 27 Sierpnia 2009 Napisano 27 Sierpnia 2009 Mam dylemat..Czy kupić rocznego Scale 80 za 1800 czy nówkę Aspect 30 za 2000. Moim priorytetem są trasy długodystansowe, nikoniecznie w bardzo trudnym terenie. Nie wiem, czym te modele tak napradę się różnią..Czy scale nie jest bardziej racingowy?
kirkris Napisano 27 Sierpnia 2009 Napisano 27 Sierpnia 2009 Miałem rok temu ten sam dylemat Scale - fajna rama i niższy osprzęt, Aspect - słabsza rama i lepszy osprzęt. Pojechałem do sklepu, wsiadłem na oba i od razu wiedziałem . Aspect był fajny, wygodny ale jakiś taki "miękki", za to Scale ruszał z miejsca jak sportowy samochód i błyskawicznie reagował na każdy mój ruch. Od razu mnie zauroczył . Myślę, że kupując wg opisów, kupiłbym Aspecta a ptest praktyczny pokazał coś zupełnie innego . Przejechałem na nim już ponad 2.5k i jestem z niego bardzo zadowolony A osprzęt wymieniam więc penie niedługo pozostanie z niego tylko rama i na jakiś czas kiera z mostkiem ))))
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.