gedi Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Co mi polecicie do dh\fr, mam możliwość kupienia używanych hayesów el camino z nowymi klocuszkami za oba hample łącznie 400zł, czy może kupować avidy bb5 lub 7, tak do 500-600zł mogę dać za hample. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barol Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Widzę że masz gt chucker 3.0 ? Jakie masz tam fabryczne hebelki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gedi Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 promaxy mechaniczne, z tyłu się zrobiła żyleta z przodu jest nic nie wyszło bo prawi klocków nie ma. Zaraz dostane opierz za OT skłaniam się delikatnie do avidów bb7 na przód z klamką sram 9.0 sl, kumpel mówił że to wytrzyma na początek. A co wy sądzicie o takim połączeniu do dh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barol Napisano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Z którego roku masz to gt?? Jaki masz amor?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gedi Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 2009, rst lanuch t8, ostro dostaje w dupę, amorek trzyma tylko hample coś szwankują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Do tego amora to maksymalna tarcza 180mm. Na tył olej hampel, bo ten co masz to starczy na razie. Na przód załóż sobie Sainta albo Code 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easy4x Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Odświeżę trochę temat mam okazje kupić Avida Seven takiego jak w załączonym linku możecie coś napisać o tym hamulcu Link http://www.cranksbikes.com.au/UserFiles/File/avid%20juicy%207%20brakes.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Użyj wyszukiwarki bo o Juicy zostało już wszystko powiedziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.