Skocz do zawartości

[rower] giant rincon 06

Rekomendowane odpowiedzi

witam chciałbym napisać coś o swoim rowerku jest to giant rincon 2006 mam go trzy i pól roku,spisuje się super nic jeszcze nie nawaliło,mam 2 metry i 109kg jeżdze ostro niestety pękło mi siodło.polecam rower giant wszystkim rama na maxa mocna amor dobrze tłumi na miekkim na maxa troche za miekki ,ale pracuje super.

specyfikacja roweru

rama 23"aluxx

korba truvativ iso flow

amor sr suntour xc60 100mm regulacja twardosci

przezutka przód/tył acera/alivio 8speed

kierownica gięta giant

siodło giant

opony author slick

hamulce tektro

rower kosztował mnie 1700zł polecam go wszystkim tym którzy chca miec porządny sprzet za niewielkie pieniadze on jest naprawde mocny.

post-124373-1251296296,02_thumb.jpg

Edytowane przez Michal29i

• 9 miesięcy temu...

hym

kupilem ten rowerek i załuze ze nie wziolem tego co brat unibike evolution

amor

pod 110 kg gosciem to to moze dziala ale pod 80 juz jest starsznie twardo tak twardo ze dziala tylko jak pokonujesz skok wielkosci kraweznika zdecydowany -

hamulce

tektorki moga byc na poczatek ale polecam zmiane na avidki 5 (najlepsze ) lub z braku funduszy (moje deore) widac róznice

kola dobre po 3.5 roku jazdy w kazdych warunkach z sniegiem locznie naprawde zmienilem tylko tyl bo padla piasta przednie obrecze dalej sie trzymaja

ramka

najpiekniejsza ramka jaka byla w sklepie no i powod kopna tego rocznika a nie wczesniejszego wisniowego gdyby to mialo montowanie pod tarcze na tyl pewnie bym roweru (ramy ) nie zmienil nigdy

z oponami klockowymi znaczy sie z bieznikiem konkretnym rowerek wyglada super

naped

ok ale to altus /alivio i rewelacji nie ma na minus ze sa ta klamkomanetki i przy zmianie hamulcow klamki nie wymienimy na cos lepszego trza mmanetki od przezutek zmianiac

warunki jezdne

rower WÓŁ tak go okreslil moj brat i tak sie na nim czuje ciezko sie rozpedza a smigalem na slikach tez ale nadrabia swietnym zachowaniem w terenie

jednym slowem rowerek do lasu tak

na sfalt lepszy unibike evo wiem bo mam oba

mimo ze jedzi sie przecietnie nie potrafie sie go pozbyc jest po prostu przesliczny lans totalny :o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...