Michal29i Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) witam chciałbym napisać coś o swoim rowerku jest to giant rincon 2006 mam go trzy i pól roku,spisuje się super nic jeszcze nie nawaliło,mam 2 metry i 109kg jeżdze ostro niestety pękło mi siodło.polecam rower giant wszystkim rama na maxa mocna amor dobrze tłumi na miekkim na maxa troche za miekki ,ale pracuje super. specyfikacja roweru rama 23"aluxx korba truvativ iso flow amor sr suntour xc60 100mm regulacja twardosci przezutka przód/tył acera/alivio 8speed kierownica gięta giant siodło giant opony author slick hamulce tektro rower kosztował mnie 1700zł polecam go wszystkim tym którzy chca miec porządny sprzet za niewielkie pieniadze on jest naprawde mocny. Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Michal29i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vandall Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 hym kupilem ten rowerek i załuze ze nie wziolem tego co brat unibike evolution amor pod 110 kg gosciem to to moze dziala ale pod 80 juz jest starsznie twardo tak twardo ze dziala tylko jak pokonujesz skok wielkosci kraweznika zdecydowany - hamulce tektorki moga byc na poczatek ale polecam zmiane na avidki 5 (najlepsze ) lub z braku funduszy (moje deore) widac róznice kola dobre po 3.5 roku jazdy w kazdych warunkach z sniegiem locznie naprawde zmienilem tylko tyl bo padla piasta przednie obrecze dalej sie trzymaja ramka najpiekniejsza ramka jaka byla w sklepie no i powod kopna tego rocznika a nie wczesniejszego wisniowego gdyby to mialo montowanie pod tarcze na tyl pewnie bym roweru (ramy ) nie zmienil nigdy z oponami klockowymi znaczy sie z bieznikiem konkretnym rowerek wyglada super naped ok ale to altus /alivio i rewelacji nie ma na minus ze sa ta klamkomanetki i przy zmianie hamulcow klamki nie wymienimy na cos lepszego trza mmanetki od przezutek zmianiac warunki jezdne rower WÓŁ tak go okreslil moj brat i tak sie na nim czuje ciezko sie rozpedza a smigalem na slikach tez ale nadrabia swietnym zachowaniem w terenie jednym slowem rowerek do lasu tak na sfalt lepszy unibike evo wiem bo mam oba mimo ze jedzi sie przecietnie nie potrafie sie go pozbyc jest po prostu przesliczny lans totalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi