RadekSki Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam. Jestem posiadaczem roweru z owa wyżej wymieniona piastą. Po demonatażu tylnego koła biegi nie chcą się zmieniać. Zaznaczę, że gdy zmieniam samymi wodzikami nie ma takiego problemu. Problem jest gdy chcę zmieniac biegi manetką. Komplet sterujący wygląda tak jak ten: http://www.allegro.pl/item719594385_komplet_sterujacy_sachs_sram_torpedo_s_7.html Moje pytanie: Jak to wyregulować aby normalnie zmieniać biegi manetką ? ( wydaje mi sie, że to kwestia naciągnięcia linki ale i tego nie wiem jak zrobic ). Za pomoc z góry dziekuje. Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typhon Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Czy docisnełeś do końca ten uchwyt z śrubką na wodzik.Regulacja jest przy uchwycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easton Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 W czasie zakładania aparatu na "wodzik" w piaście manetka powinna być ustawiona na 4 bieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.