adammat Napisano 26 Sierpnia 2009 Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam! Jeśli ktoś może mi polecić rzeczoznawcę rowerowego na terenie miasta Torunia lub w okolicach to bardzo proszę o kontakt. Chciałbym, żeby ów człowiek pomógł mi rozstrzygnąć spór z nieuczciwym w mojej opinii sprzedawcą. Problem dotyczy przedniego amrotyzatora. Proszę o odp. na tym forum lub na GG: 441235
adammat Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Napisano 26 Sierpnia 2009 Zsuwanie się gumy uszczelniającej z goleni (Sunotur M2025). Wiem, że to nie jest jakiś super amorek, ale to nie znaczy, że ma się psuć-jako klient płacący za towar mam prawo wymagać jego dobrego wykonania.
Huhu Napisano 26 Sierpnia 2009 Napisano 26 Sierpnia 2009 Jak chcesz wydac na rzeczoznawcę kilkukrotnie więcej niż amorek jest wart to prosze bardzo. Gra nie warta swieczki, ten widelec i tak się do niczego nie nadaje tak naprawdę. Z drugiej strony to gdzie rower kupowałeś? Z czystej ciekawości pytam.
adammat Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Napisano 28 Sierpnia 2009 Jak chcesz wydac na rzeczoznawcę kilkukrotnie więcej niż amorek jest wart to prosze bardzo. Gra nie warta swieczki, ten widelec i tak się do niczego nie nadaje tak naprawdę. Z drugiej strony to gdzie rower kupowałeś? Z czystej ciekawości pytam. Delta Sport. Raczej też się nie zdecyduję na tegoż rzeczoznawcę, ale mnie wkurza to iż sprzedawca jak i producent twierdzą, że to nie jest wada...-może jeszcze niech mi powiedzą, że to jest zaleta...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.