falent Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 Zamierzam kupić mojej dziewczynie od kolegi rower miejski Gazelle. Za używany krzyknął mi 500 zł. Trochę mnie to przestraszyło, ale przekonuje mnie, że nie ma lepszej i pewniejszej marki niż Gazelle. Może ktoś rzucić okiem i napisać czy wart jest tej kwoty? a jeśli nie to na ile mam się targować
Phil Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 Fakt, że "Gazele" są dobrymi rowerami na miasto, bo są lekkie i stosunkowo wytrzymałe, ale ten konkretny egzemplarz na najnowszy nie wygląda więc cena moim zdaniem przesadzona. Oczywiście mogę się mylić, bo dawno nie orientowałem się w cenach tego typu rowerów.
typhon Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 Ile biegowa piasta3,4,5 czy 7.Za tą cenę powinna być 7 biegowa..Poszukaj na alledrogo czasami można kupić coś lepszego.
falent Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Napisano 25 Sierpnia 2009 Ile biegowa piasta3,4,5 czy 7.Za tą cenę powinna być 7 biegowa..Poszukaj na alledrogo czasami można kupić coś lepszego. Piasta jest 4 biegowa
falent Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Napisano 26 Sierpnia 2009 Zrobiłem więcej zdjęć i filmik. Może ktoś jednoznacznie napisać ile wart jest ten rower? Nie chcę przepłacać ZDJĘCIA W DOBREJ ROZDZIELCZOŚCI Z góry dziękuję za pomoc!!
typhon Napisano 26 Sierpnia 2009 Napisano 26 Sierpnia 2009 Jeżeli interesuje Ciebie męski rower to popatrz http://www.allegro.pl/item715808021_meska_gazella_impala.html a cena jest przyzwoita.
Schwefel Napisano 26 Sierpnia 2009 Napisano 26 Sierpnia 2009 Ja bym więcej jak 350zł nie dał a może i jeszcze mniej bo już na starcie trzeba wymienić spowalniacze na normalne hamulce.
falent Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Napisano 27 Sierpnia 2009 Ja bym więcej jak 350zł nie dał a może i jeszcze mniej bo już na starcie trzeba wymienić spowalniacze na normalne hamulce. jaki jest koszt wymiany hamulców??
zgud Napisano 27 Sierpnia 2009 Napisano 27 Sierpnia 2009 za Gazele 300zł to moim zdaniem jest maks. koszt hamulców około 60 zł dodatkowo [chyba, że źle widzę i się mylę] do wymiany przednia oponka, a jak przednia to i tylna przy okazji na coś węższego... jak widzisz będziesz musiał dołożyć, także targuj ile wlezie...
wladek Napisano 20 Października 2009 Napisano 20 Października 2009 Wszystko zależy od tego w jakim stanie są hamulce i czy biegi nie "przeskakują". Szkoda, że osłona łańcucha jest tylko częściowa, według mnie oryginalnie była pełna. Jeżeli rower nie jest kradziony to 500zł za podobny do tego ze zdjęć to minimum za które można dostać porządny bicykl. Co do hamulców: nowe bębnówki firmy Sturmey Archer to koszt ponad 100zł (na jedno koło). W Warszawie można kupić bardzo ładnie zachowane maszyny (a co najważniejsze po serwisie!) w sklepie ChillRide przy ul. Dembego 5.
falent Napisano 20 Października 2009 Autor Napisano 20 Października 2009 w sklepie ChillRide przy ul. Dembego 5. jak dla mnie to kryptoreklama sklepu Na miejscu admina skasowałbym post
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.