tomekrs Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 13 września 2009r. odbędą się XIII OTWARTE MISTRZOSTWA RUDY ŚLĄSKIEJ W KOLARSTWIE GÓRSKIM, regulamin na www.tigris.ruda.pl zapraszam jako mieszkaniec Rudy Śląskiej.
tomekrs Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Napisano 31 Sierpnia 2009 Trasa jest krótka, ale bardzo treściwa, 2 makabryczne podjazdy i fajne techniczne zjazdy, jeżeli ktoś chętny żeby objechać trasę to zapraszam
@lek Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 Chyba się wybiorę na ten wyścig Będzie fajny sprawdzian przed Karpaczem Tylko nie bardzo orientuje się w jakiej kategorii mam jechać (rocznik 79)
rafalek940 Napisano 5 Września 2009 Napisano 5 Września 2009 ja moge powiedziec ze na okrazeniu 4 km jest 140 m przewyszenia wiec troszke hardkor hehe Ogolnie fajne zawody ale jak bd padac kilka dni padac to na 100 % nie jade bo bd masakra tam i niebezpiecznie
ghost007 Napisano 5 Września 2009 Napisano 5 Września 2009 Ja bym z chęcią się na prawdziwe XC wybrał, a wyczytałem, że trasa jest fajna tylko trochę daleko mam. Pewnie pojadę do Lubawki tam też ma być jakieś XC.
tomekrs Napisano 9 Września 2009 Autor Napisano 9 Września 2009 Dzisiaj zrobiłem mały objazd, trasa jest już prawie przygotowana,trawa skoszona, butelki wyzbierane, nawet powstają jakieś mostki, fotki xc Bielszowice, wydaje się że jest płasko, ale wierzcie mi nie jest
Konraad Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 To zdjęcie numer 6 tak gdzie tak korzenie wystają to, to jest podjazd czy zjazd?
Sixer Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 Jeżeli to jest to co myśle, to rok temu tam był zjazd. Ja się zastanawiam czy jechać, jak zrobie badania to wpadne
Eastern Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 Miałem ochotę wpaść, ponieważ do Rusy Śl. mam tylko 12 km, ale kiedy zobaczyłem zdjęcia to szczęka mi opadła . Raczej nie pojeżdżę na najtańszym Mattsie za niecałe 1000 zł po czymś takim... .
Rychlapl Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 Ja się zjawię na 100%, jednak najprawdopodobniej nie wystartuję z powodów zdrowotnych;/ To w zasadzie "nasz" wyścig więc trzeba być Zapraszam bo trasa bardzo ciekawa i wymagająca.
Eastern Napisano 14 Września 2009 Napisano 14 Września 2009 I jak, był ktoś? Wrażenia? . Ja miałem się zjawić, lecz niestety dzień wcześniej (w sobotę o godzinie 20 złapałem kapcia :/). Wrzućcie jakieś zdjęcia z łaski swojej lub innej .
Rychlapl Napisano 14 Września 2009 Napisano 14 Września 2009 I jak, był ktoś? Wrażenia? . Ja miałem się zjawić, lecz niestety dzień wcześniej (w sobotę o godzinie 20 złapałem kapcia :/). Wrzućcie jakieś zdjęcia z łaski swojej lub innej . Nie mogłem wystartować, to zrobiłem kilka zdjęć. Sorki za jakość, ale pierwszy raz się w coś takiego bawiłem:) http://picasaweb.google.pl/Rychlaa/XCRuda2 Trasa taka praktycznie jak co roku, czyli ciekawa:)
rockrider Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 No w tym roku nie byłem, ale w przyszłym postaram się zawitac Widzę że traska ciekawa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.