konrad555 Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam, po dłuższym czasie użytkowania amorka postanowiłem go przeczyścić, wysmarować itd. Przy odkręcaniu lewego korka po prostu się wyłamał...był tak dokręcony że zamiast się odkręcić, pękł . Na razie nie mogę tego nawet wykręcić. Da się to dokupić? Bo skleić to się tego raczej nie da . A może jakimś trafem ktoś z Was ma na zbyciu taką część? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam .
Mod Team bogus Napisano 25 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 25 Sierpnia 2009 Dokupić się raczej da przynajmniej w moim rowerowym mogą to sprowadzić jak nie posiadają. Od Darta powinien pasować jak coś. Resztę korka rozetnij lekko od środka i powinien wyjść.
Niedzwiedz1 Napisano 26 Sierpnia 2009 Napisano 26 Sierpnia 2009 Zapytaj w sklepach z serwisem Rock Shox'a. Ja dostałem od ręki, cena tylko trochę mało atrakcyjna, 78zł :/ niestety częsci zamienne kosztują :/ Na opakowaniui napisali, że to regulator do Judy/Darta więc nie powinno być problemu ze zdobyciem części.
konrad555 Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Napisano 27 Sierpnia 2009 Oj to chyba niezbyt się opłaca, za niewiele więcej pewnie bym sprzedał całego amorka bo to stara sztuka...:/ No ale cóż zapytam, może u mnie będzie taniej . Dzięki za odp. Pozdrawiam.
Mod Team bogus Napisano 27 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 27 Sierpnia 2009 Zawsze można poszukać jakichś zamienników lub kupić uszkodzony amortyzator za grosze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.