Skocz do zawartości

[Amortyzator przód] Problem ze starą Judy - pęknięty korek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, po dłuższym czasie użytkowania amorka postanowiłem go przeczyścić, wysmarować itd. Przy odkręcaniu lewego korka po prostu się wyłamał...był tak dokręcony że zamiast się odkręcić, pękł :D. Na razie nie mogę tego nawet wykręcić. Da się to dokupić? Bo skleić to się tego raczej nie da :). A może jakimś trafem ktoś z Was ma na zbyciu taką część? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :D.

4e71c7778249aa0cm.jpg

86dd1c5f7144c126m.jpg

• Mod Team
Napisano

Dokupić się raczej da przynajmniej w moim rowerowym mogą to sprowadzić jak nie posiadają. Od Darta powinien pasować jak coś. Resztę korka rozetnij lekko od środka i powinien wyjść.

Napisano

Zapytaj w sklepach z serwisem Rock Shox'a. Ja dostałem od ręki, cena tylko trochę mało atrakcyjna, 78zł :/ niestety częsci zamienne kosztują :/ Na opakowaniui napisali, że to regulator do Judy/Darta więc nie powinno być problemu ze zdobyciem części.

Napisano

Oj to chyba niezbyt się opłaca, za niewiele więcej pewnie bym sprzedał całego amorka bo to stara sztuka...:/ No ale cóż zapytam, może u mnie będzie taniej :D. Dzięki za odp. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...