Gość Piotrekx Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Jak mozna zarobic kase na pierwszy rower do skakania ? I czy kupic nowe czesci czy uzywane ? I mowie odrazu nie jestem bogaty :-(
Phil Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Opchnij samochód taty, rodzinę oddaj na eksperymenty i już masz kasę. A teraz serio, za późno sobie przypomniałeś, bowiem jest już po wakacjach i nie znajdziesz raczej żadnej pracy dorywczej typu ulotki.
creative1989 Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Trzeba pójść do pracy W twojej sytuacji raczej używki
Gość Piotrex Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Bo ja bede miaj kase ale dopiero na wiosne 2010r tak gdzies 500-600 złoty i musze za to kupic rame i amor . roboty szukalem i nic . A i jeszcze wam powiem ze mieszkam na wsi i mam 14lat mam gotowy stolik do skakania i bede robil dropa
Jowisz Napisano 27 Sierpnia 2009 Napisano 27 Sierpnia 2009 Powiem ci tak. W Twoim wieku da się zarobić więcej. O ulotkach zapomnij , jest to praca na akord i rzadko zdarza się żeby była dobrze płatna a harujesz jak wół. Z tego co przeczytałem to mieszkasz na wsi.Ja kiedy byłem w twoim wieku , a liczę już lat 22 , rozglądałem się za rąbaniem komuś drewna,układaniem klocków w stosy , koszeniem komuś ogrodu i za każdą z tych czynności nie dostawałem mniej jak 30/40zł. Dowiedz się czy nie ma u ciebie w czasie sezon zapotrzebowania do zbiorów lub ładowania zboża,owsa itp. Przyznam się bez bicia że ostatnio sam zostałem poproszony o coś podobnego przez znajomego i za parę chwil pracy otrzymałem 50zł. Chcieć to MÓC a MÓC to Chcieć Tak naprawdę czasami peryferie czy wieś daje większe możliwości niż samo miasto jeśli potrafisz nakręcić sobie pracę Uwierz mi że na rower zarobić się da a nie ma nic gorszego jak kupienie "nowego szrota"
Pytanie
Gość Piotrekx
Jak mozna zarobic kase na pierwszy rower do skakania ? I czy kupic nowe czesci czy uzywane ? I mowie odrazu nie jestem bogaty :-(
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.