Loxlei Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Otóż wybieram się do Siedlec , w ramach odwiedzenia bliskiej osóbki , trasa w jedną strone to ok.90km. Przez Mińsk. Z tym ,że ja bym musiał tam zostać do wieczora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbanek18 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Najprzyjemniejsza trasa dla rowerów to to nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 No to niestety wiem , ale nie znam innej. W bocznych uliczkach , bym sie zgubił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Niestety ruchliwych dróg i tak nie ominiesz. Ta trasa którą chcesz jechać prawie cały czas ma asfaltowe pobocze (aby wyjechać z Warszawy i będzie dobrze), a za Mińskiem zaczyna się modernizacja trasy - i tutaj jest naprawdę szeroko, choć czasami są róznice w wysokości asfaltu i od czasu do czasu można napotkać mały schodek (wynika to z tego, że na takiej ważnej ruchliwej trasie nie mogą od razu położyć wszystkich warstw asfaltu na całej długości, bo sparaliżowałoby to ruch). Ale bez obaw - jechałem niedawno z Mińska w stronę Siedlec i droga mimo że przebudowywana, to jedzie się po niej świetnie - rower po prostu sam chce jechać Alternatywy...właściwie brak takich które nie wydłużą znacznie trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie chcesz mnie eskortować o okolicach Mińska? Bo samemu całą trase to nudno będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Zależy kiedy jedziesz, mogę potowarzyszyć ale raczej tak góra 30 km, bo nie lubię jazdy po takich długich prostych bez końca, a i do jakiegoś lasku zawsze chętnie wstępuję Jak chcesz to proponuję przy okazji objazd mińskich lasów, a naprawdę warto Eskorta potrzebna tylko tam gdzie jest droga rowerowa, czasami trzeba po prostu wiedzieć gdzie czeka śmietnik na środku ścieżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 No tak pod koniec tego tygodnia roboczego....środa/czwartek/piątek. Ja nigdy tam nie byłem także nie wiem czy są w ogóle ścieżki albo lasy:D I jade z rana , z Wawy wyjade pewnie tak koło 6 , max 7. A z Siedlec z powrotem wyjade koło 16 ,żeby nie tłuc sie w ciemnościach po tak ruchliwej trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ogarnąłem swoją sytuację i jeśli w pogodzie nic się nie namiesza, to w środę odpadam, a reszta dni aż do soboty raczej wolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 To super , bo ja planuje wstępnie wszystko na czwartek Ale jeszcze brak mi szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 W sumie też mogę się podczepić razem z C1ach'em na tym krótkim odcinku, chyba, że coś szczególnego wypadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Zapraszam , szczegóły wysyłam już na gg albo PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.