ufoo Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Witam. Jestem w posiadaniu roweru, który jest na zdjęciach. Chciałbym go sprzedać, ale nie wiem ile jest on wart. Mógłby ktoś go wycenić? Z góry dzięki.
amoniak Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 jest to bardzo stary sprzęt W tym przypadku płaci się za stan techniczny i zużycie Hample canti :| i co z tego że XT ale canli - szmelc tak samo klamki na 8 biegów ale jaki stan kasety i grip shiftów a szczególnie gumek ? rama w prawdzie alu ale stara i nie pewna koprba na microdrive już nikt nie produkuje do niej blatów :| siodełko zakryte jakimś beretem Imo zbytek wystaw na allegro od 1 zł i zobacz do ilu dojdzie
c1ach Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Rama ma szlifowane spawy, a więc nie jest to jakaś najniższa klasa. Zwraca na siebie uwagę, może ktoś go kupi i zbuduje na nim stylowy rowerek. Cenę trudno określić, najlepiej zrobić to sposobem amoniaka
amoniak Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 kiedyś bardzo chorowałem na ramę corrateca super bow ale mi przeszło full jest full Rama nietuzinkowa - ma jedna wadę - wiek stal się nie starzeje a niestety alu taki i to wrednie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.