Napi Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Witam ! Na wstępie chciałbym sie ze wszystkimi przywitac ponieważ jestem tu nowy. Jestem początkujący i prosze o wyrozumiałość nie wiem pewnych rzeczy dlatego tutaj piszę. Posiadam rower Leader Fox DragStar. Przeznaczenie tego roweru to jak na razie bardzo lekki freeride i dirt. Chciałbym aby kierownica obracala sie jak w wiekszości BMX'ów. Dowiedziałem sie że aby tak móc trzeba zamontowac rotor i teraz moje pytanie czy do tej ramy można cos takiego zrobić ? Jeżeli tak to prosze powiedzcie mi jak sie do tego zabrac ? Jaki rotor trzeba kupić ? Gdzie ? W jakiej jest cenie ? Mostek tutaj chyba tez będzie odgrywał role ? Bardzo prosze o pomoc i jakies rady. Pozdrawiam. Mariusz
PoleK Napisano 29 Sierpnia 2009 Napisano 29 Sierpnia 2009 mostek nie odgrywa roli, problem w tym ze w dragu masz zintegrowane stery i nie zalozysz zadnego rotoa, moznaby go rozwiercic, ale miska sterow jest raczej cieniutka od gory wiec nei wiem czy to zda egzamin...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.