Gość R3surrection Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Waga 10.6kg Ciężko, ale solidnie. Dojdzie sztyca thomsona pewnie nowe siodło białe Geaxy Mezcale albo rocket rony. Waga myślę wyjdzie 10.5-10.2kg w zależności od opon. Cables: Shimano Cage: Specialized Cassette: Shimano XT 770 11-34 Chain: Shimano Wippermann Connex c908 Chainset + Chainrings: Shimano LX + supoert RF Derlr (Front): Sram X-9 Derlr (Rear): Shimano XTR 771 SGS Fork: Reba Team + polock Frame: Giant XTC 08 Carbon L Head Set: Accent Grips: Race Face God&Evil Handlebar: PRO XCR Inner Tube: Bontrager Pedals: Crank Brothers Egg Beater Candy C Seat: Selle Italia SLR XC Seatpost clamp: OEM Seatpost:Race Face Evolve Xc Shifter/Brake (Front): Shimano XTR Dual 960 Shifter/Brake (Rear): Shimano XTR Dual 960 Skewers: XT Spacers: No name Stem: Race Face Evolve Xc Tyre (Front): Schwalbe Nobby Nic 2.25 Tyre (Rear): Schwalbe Nobby Nic 2.25 Top Cap: Carbon Wheel Front: Shimano XT wh-775 + rotor Shimano XTR 160mm Wheel Rear: Shimano XT wh-775 + rotor Shimano XTR 160mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Bardzo ładny rower. Czy czasem manetka od amortyzatora nie powinna nazywać się Poplock? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 raz widze push raz pop:) Niemniej wydaje mi się że teraz korba strasznie razi.... no i aż prosi się o białego foxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Kolega mial na mysli ze na pewno nie ''polock'' Ladna rama, miales okazje ja wazyc? Czarny amor tez super pasuje ale ten idzie na sprzedaz? Jak wrzucisz bialy plus biale geaxy to bedziesz mial choinke jak sie patrzy. Gdzie nowe kola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 1400gram real a koła są xt wh775 były mavic crossland, które o dziwo ważyły nie 2100 ale 1950gram Z oponami jeszcze myślę, ale amor tak, jest na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Pushlock wciska się delikatnie, jest na sprężynie. A poplock trzeba ręcznie naciągnąć linkę do zablokowania, a odblokowuje się wciskając taki okrągły guziczek z boku. Przy tej wersji Reby powinien być Pushlock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dooobrze ! Na wage z tym Korba potwornie daje po oczach + gripy, ale co kto lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 doszła sztyca thomsona 410 30.9 setback oraz siodelko selle italia slr gel flow 09. Poziom lansu +1 oraz oponki racing ralph 2.1 07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 doszła korba deore kaseta slx 11-28 i łańcuch pc 951 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A czemu taka zmiana w dół? Z XT na SLX i LX na Deore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ile masz wzrostu ze na tak wyciagniegej sztycy jezdzisz? 190-200cm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 190cm i jest zapas. A propos części... po prostu robię za dużo km chciałem brać lepsze części ale hmmm chcę zobaczyć czy warto wydawać 2x więcej dla tych 100gram., choć urwałem 70 na kasecie więc jest +- na zero No i stalowa zębatka dłużej pożyje (32). Rower jest na tyle lekki że mogę sobie na takie rzeczy pozwolić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Zawsze mogłeś skołować same zębatkie a nie zmieniać ramion korby ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patriota Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 najpier rower potem nauka na demoty xD hieraricha w domu jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Za mała ta rama IMO...no i to Deore nie motywuje do jakiegokolwiek działania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 rama jest super zapierdzielam jak nigdy a orba lx działa tak samo jak deore. No i deore jest czarna. Miałem brać slx ale jednak kolor + 150zl zaważyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Rama 17" ? o mamo jaka fota xD Gdzie będzie następne zdjęcie? xD Sufit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nie 17". Masz podany rozmiar w rozpisce - Giant'owe L to jest 20". Już drugi rower R3surrection jest zjechany za wysuniętą sztycę....jeśli sztyca nie jest za krótka, to zapewne prawie drugie tyle siedzi w podsiodłówce A dla mnie pozycja też jest dziwna, bo przy tak wysokiej sztycy mostek jest na samym dole...ale każdy lubi co innego więc nie krytykuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 nie lubię dużych ram i tyle, a L 08 to nie jest L 09, dużo większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 XTR poleciał WON przyszedł sram x-9 i elixiry. jutro fotki Cables: Shimano Cage: Specialized Cassette: Shimano SLX770 11-28 Chain: Sram pc951 Chainset + Chainrings: Shimano Deore + suport RF Derlr (Front): Sram X-9 Derlr (Rear): Sram x-9 Fork: Reba Team + polock Frame: Giant XTC 08 Carbon L Head Set: Accent Grips: Ritchey wcs pianka Handlebar: PRO XCR Inner Tube: schwalbe xxx lite Pedals: Crank Brothers Egg Beater C Seat: Selle Italia SLR XC gel flow Seatpost clamp: giant Seatpost: Thomson setback 410 Brake (Front): Avid Elixir R Brake (Rear): Avid Elixir R Shifters: Sram x-9 Skewers: XT Spacers: No name Stem: Race Face Evolve Xc Tyre (Front): Schwalbe Racing Ralph 2.1 Tyre (Rear): Schwalbe Racing Ralph 2.1 Top Cap: Carbon Wheel Front: Shimano XT wh-775 + rotor Shimano XTR 160mm Wheel Rear: Shimano XT wh-775 + rotor Shimano XTR 140mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Duza a odpowiednia rama to tez roznica Ja tez lubie mniejsze ramy + dluzsza sztyca, ale imo troche przesadziles. Jezdziles kiedys na odpowiednio dobranej ramie? Wnioskuje, ze masz dosc dlugie nogi i wydaje mi sie, ze powinienes miec rame 21-22". Oczywiscie nie krytykuje twojego wyboru, aczkolwiek sadze, ze pozycja jaka przybierasz na tym rowerze nie jest zbyt zdrowa i jednak powinienes miec wieksza rame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 pogadaj z dystrybutorami żeby mieli większe szybciej niż za pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 elixiry wymiatają tak samo jak sram x-9. Teraz wstyd że mam kasetę i korbę od SH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.