Skocz do zawartości

[sztyca] Srebrna 31.6x400mm

Duke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję srebrnej sztycy w wymiarach 31.6x400mm. Nie chcę żeby to był: Accent, Zoom itp.

Najlepiej Bontrager,Ritchey, Tioga, Easton itd. nie mogę nigdzie takiej znaleźć, w ogóle sam kolor srebrny jest już rzadki, a własnie taki jest mi potrzrebny.

Napisano

Nie chcę bez sensu zakładać nowego tematu, ale czy ktoś mógłby pokazać białe siodło po paru minimum miesiącach użytku w XC, chcę wiedzieć czy rzeczywiście brud jest po pewnym czasie nie do wyczyszczenia i siodło robi się szare.

Napisano

Zależy od obicia. Niektóre są gładkie, a niektóre mają bardziej porowatą powierzchnię. Trudniej wyczyścić te porowate. W ekstremalnych sytuacjach mleczko CIF i jazda, tylko trzeba dobrze wypłukać bo inaczej zostaje biała obwódka na spodenkach.

na pewno nie zrobi się szare, to jakieś brednie, oczywiście mowa o sytuacji gdy dba się o siodło :thumbsup:

W moje po bodajże 2 miesiącach trzeba się bardzo długo wpatrywać żeby zobaczyć jakieś szarawe miejsca.

Jak ktoś lubi czysty rower to będzie miał zajęcie co 2-3 jazdy, normalnie można popaść w obsesję :D Ja spróbowałem białego, i następne będzie jednak czarne. Ale mimo tego nie żałuję :)

Mogę dać zdjęcie swojego, ale dopiero jutro - San Marco Ischia.

Napisano

Najłatwiej w kraju dostać wspomnianego Thomsona Elite (ew. Masterpiece). Rooxa już raczej nieco ciężej. Za granicą tej średnicy możesz jeszcze szukać u USE i Lynskey.

Napisano

Za 400 to masz Masterpiece, niższy Elite jak dobrze poszukasz dostaniesz za 200 z groszami. A swoją drogą nie rozumiem, czemu "Nie chcę żeby to był: Accent", zwłaszcza że odnoszę wrażenie że szukasz czegoś budżetowego.

• Mod Team
Napisano

Duke ,widziałem Twój rower i ,szczerze mówiąc, nie widzę tam srebrnej sztycy. Biała rama, białe siodło i srebrna sztyca..., nie , nie widzę tego. wiem,że każdy ma to co chce, ale jakoś tak po prostu .... Poszedłbym albo w czarny ,ale w cały biały- tym bardziej,że amor też biały planujesz.

Po krótkim namyśle- czarny , dla całkowitego kontrastu- srebrna sztyca się zgubi między białymi ramą i siodłem. Ale to tak prywatnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...