nodun Napisano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Rulez zes sie uczepil tego uszkodzenia linek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Pewnie jak by kupił Lapierra to by inaczej pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
budyn Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam. Trafiłem na allegro na takiego lappiera, akurat w rozmiarze i geo która mi pasuje. http://allegro.pl/item711756459_rama_full_lapierre_x_control_210_stan_idealny.html Na systemach zawieszenia i samych damperach z nam się słabo, bo jeździłem do tej pory na sztywniakach. Co możecie mi powiedzieć o tym jednozawiasie i o samym damperze?. Jak to się sprawuje w boju? Jeździł bym na tym głównie po górkach + maratony. Proszę o opinie. Pozdrawiam Witam. Bardzo dobra ramka. Mam x-control 310 od roku. Pomyka bez zarzutu. Jestem naprawde zadowolony. Bede go jednak sprzedawal lada dzien bo chcialbym troche wiecej skoku i zmieniam na Zesty. W weekend pewnie sie pojawi na allegro. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 albo dać nokony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.