Skocz do zawartości
  • 0

Rogi, nóżka i tylne koło

Gość Wiktor

Pytanie

Napisano

Witam, mój problem jest trochę nie typowy. Pewna pani specjalnie popchnęła mój rower na ziemię. Siła uderzenia była mocna, ponieważ uchwyt trzymający nóżkę wyszedł z ramy, dodatkowo jest skrzywiony co uniemożliwia jego poprawnego postawienia. Lewy róg jest cały obdarty, co naprawdę wygląda nie zachwycająco. Tylne koło dostało luzy, jutro rano rozbiorę, i sprawdzę. A moje pytanie jest następujące, czy mogę się starać o "odszkodowanie" na nowe rogi i nóżkę? Dodam tylko, że mam 13 lat więc sam tej pani nic nie zrobię. Pozdrawiam

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Te popchnięcie jest małą częścią tej wczorajszej sytuacji. Jednak z Policją to więcej problemów niż dobrego. Będą przesłuchiwać, pytać a i tak z pewnością pieniędzy nie dostane.

Napisano

Jak pójdziesz na Policję to kasy na pewno żadnej nie zobaczysz a problemów będziesz miał mnóstwo więc także odradzam.

Popros rodziców żeby poszli do niej i zażądali kasy to może pomoże. Zresztą jeśli im powiesz to zapewne zamiast iść do tej kobiety sami odnowią Ci lekko rower ( w końcu to nie jest jakis duży wydatek ).

Napisano

Tak ogólnie mówiąc to ten rower ma 13 lat, więc inwestować w niego jest nie na miejscu. Jednak był w stanie zachwycającym, teraz jeździ, ale no ma rysy wszędzie. Chyba odpuszczę, mi też się oberwało czemu chodzę po cudzych klatkach :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...