bemol14 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam! wie ktoś może w jakim sklepie rowerowym w Katowicach można kupic/ pooglądac rowery szosowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 W Bike Atelier mają kilka Merid (lekko przecenionych). W Tomarze ostatnio stały dwie, jeden to jakiś Trek (chyba 1.2 z 2008 - ale nieopłacalny za tę cenę, jaką za niego chcieli), drugi to nawet nie pamiętam, bo szukałem czegoś tańszego. We Freesporcie nic, podobnie jak w tym nowym obok. W Bikershopie i Summicie też nic. W tym przy Chorzowskiej także. W Intersporcie w Silesii jakiś czas temu mieli Gianta Defy 4. W Chorzowie w Twomarku też były jakieś Defy i jeden Trek. Chyba też jakieś Cannony, ale na to nawet nie patrzyłem (ceny). W jednym ze sklepów na Sobieskiego (chyba... prostopadła do Wolności, a sklep na samym jej końcu) stał Kellys IRC 3.9 (albo 3.93). Nie wiem jaki rozmiar i nie pamiętam ceny, ale kojarzę, że nawet niezła była. Ogólnie cięzko z szosówkami w sklepach :/ Ja ostatecznie kupiłem Meridę Road Race 901 w sosnowieckim Bike Atelier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smeagul Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja bym się na Twoim miejscu pofatygował do Twomarku, wszak to Chorzów, ale dojazd bezproblemowy. Szosowe masz tutaj. Kilka ich jest, można obejrzeć, pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Bikershop na pl. Wolności...ale w sumie nie wiem jak tam z szosówkami stoją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Tak jak napisałem w swoim powyższym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Racja...moje niedopatrzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 wczoraj odebrałem amorka (Reba SL 08) z serwisu Twomarka w chorzowie,niezła robota, jedynie cena 144zł (z rabatem) troche mnie przeraziła, bo miało być 108, ale doszła wymiana wszystkich osmiu usczelek od systemu powietrznego, dobrego mechanika mają, generalnie po całym sezonie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.