Mod Team bogus Napisano 19 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 To mój Accent El Nino: Rozpiska: Amortyzator - Suntour Raidon AIR L.O. Dętki - Maxxis Ultralight Gripy - Accent Lite Kaseta - Shimano Alivio Kierownica - Accent Flatbar 31,8 mm Klamki hamulcowe - Avid Speed Dial 7 Koła - Mavic Crossride Disc Korba - Shimano Deore Linki i pancerze - Accent, Clarks Łańcuch - Sram PC-48 Manetki - Shimano Alivio Mostek - Accent Airplane 105 mm Opony - Specialized The Captain 2.0 Osłona widełek tył - Accent Fabos Pedały - Shimano Deore XT Podkładki dystansowe - Accent Carbon 18 mm Przerzutka przód - Shimano SLX Przerzutka tył - Shimano Deore XT Shadow Rama - Accent El Nino Siodło - Velo ProLite Stery - Accent HSI-B02 suport - Shimano Deore (zintegrowany) Sztyca - Accent SP-408 31,4 mm Tarcze - Hayes 6' Zaciski kół - Dartmoor Bolt-on Zacisk podsiodłowy - Accent Lite 34,9 mm Zaciski hamulcowe - Hayes MX-2 Waga: ~12kg Komentarze, sugestie, słowa krytyki, opinie mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian91 Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 witam! sorki za odświeżanie, ale czy mógł byś mi podać długość którą zaznaczyłem na rysunku? tzn. chodzi mi o długość od zacisku sztycy do podłoża, przymierzam się do zakupu tej ramy i waham się jaki rozmiar wybrać a tą długość chciał bym porównac ze swoim dotychczasowym rowerem ;] U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Października 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Jeśli pytanie jest nadal aktualne to mogę zmierzyć odległość zacisk sztycy - podłoże najpóźniej do poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Września 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Dawno nic nie działo się w temacie. Specyfikacja roweru nie uległa zasadniczo zmianie, ale jako, że nie wrzuciłem zdjęcia wcześniej to prezentuję rower na dzień dzisiejszy: Ostatnio jedynie wpadły nowe kółeczka przerzutki tylnej Tacx na łożyskach maszynowych. W tym tygodniu będą dwie czerwone obejmy a2z do klamek hamulcowych, z racji tego, że jedna z oryginalnych pękła przy przykręcaniu klamek. Jak tylko obejmy będą u mnie wrzucę zdjęcia starych i nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Września 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nowe obejmy już zamontowane. Porównanie starych (oryginalnych) i nowych a2z. Tak prezentują się obejmy na rowerze. Tak prezentuje się mój sprzęt na dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 bogus92 jak się śmiga na tej ramie, bo noszę się z zamiarem kupna takiej samej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Września 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Już któraś z kolei osoba pyta mnie o to ja się na niej jeździ Moim zdaniem rewelacyjnie, w tej klasie cenowej nie ma sobie równych. Pode mną jest sztywna (78 kg), a lubię przycisnąć. Jeśli masz jakieś konkretne pytania to pisz, chętnie odpowiem, bo tak sam nie wiem co chciałbyś wiedzieć. P.S. To kiedy jakiś mały spot na Pogorii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Chętnie pokręcę się po Pogorii I tą traskę z MP zrobimy! Wtedy się wypytam o wszystko co bd chciał wiedzieć oki!? Może w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Września 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nie ma problemu. Szczegóły na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bogus
To mój Accent El Nino:
Rozpiska:
Amortyzator - Suntour Raidon AIR L.O.
Dętki - Maxxis Ultralight
Gripy - Accent Lite
Kaseta - Shimano Alivio
Kierownica - Accent Flatbar 31,8 mm
Klamki hamulcowe - Avid Speed Dial 7
Koła - Mavic Crossride Disc
Korba - Shimano Deore
Linki i pancerze - Accent, Clarks
Łańcuch - Sram PC-48
Manetki - Shimano Alivio
Mostek - Accent Airplane 105 mm
Opony - Specialized The Captain 2.0
Osłona widełek tył - Accent Fabos
Pedały - Shimano Deore XT
Podkładki dystansowe - Accent Carbon 18 mm
Przerzutka przód - Shimano SLX
Przerzutka tył - Shimano Deore XT Shadow
Rama - Accent El Nino
Siodło - Velo ProLite
Stery - Accent HSI-B02
suport - Shimano Deore (zintegrowany)
Sztyca - Accent SP-408 31,4 mm
Tarcze - Hayes 6'
Zaciski kół - Dartmoor Bolt-on
Zacisk podsiodłowy - Accent Lite 34,9 mm
Zaciski hamulcowe - Hayes MX-2
Waga: ~12kg
Komentarze, sugestie, słowa krytyki, opinie mile widziane.
58 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.