LukeAnthony Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Cel został osiągnięty, łączny dystans dzisiejszej trasy wyniósł lekko powyżej 150km. Graty Może ja też wtrącę swoje 3 grosze Mój wypadzik do Kampinosu 22.08 wypadł kiepściutko... Ostatecznie znalazł się jeden chętny do towarzystwa, do tego przytrafiły się jeszcze problemy z łańcuchem u kolegi (skończyło się na wymianie) i tak trasę rozpoczęliśmy w okolicach 14 zamiast planowanej 8 ' Dodatkowo kolega przeliczył swoją kondycję oraz padliśmy ofiarami TRAGICZNIE oznaczonego szlaku w niektórych miejscach Dystans tamtego dnia wyniósł grubo ponad 150km, a i tak na 22 wylądowaliśmy na dworcu PKP w Sochaczewie, skąd wróciliśmy samochodem Jak widać cel nie został osiągnięty, a nie spocznę dopóki nie pokonam tej trasy W najbliższym czasie ponownie podejmę próbę objazdu o czym poinformuję we właściwym czasie, chyba że ktoś mnie uprzedzi Chętnie się podłączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 W takim razie z niecierpliwością czekam na informacje na temat wycieczki. Chętnie się dołączę jeśli tylko będę miał wolne. A jeśli ni, to postaram się zamienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.