Skocz do zawartości

[trasa] Objazd Kampinosu w najbliższy weekend - 22 lub 23.08. oraz 29.-30.08.

LukeAnthony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

krótko i na temat :) Panie i Panowie w przyszly weekend w sobote lub niedzielę proponuję wspólny wypad Mazowsza do Kampinosu. Trasa na dziś niesprezycowana, km nie ważne, liczy się chęć i udział. Kto miał pobić rekordy, zrobił to. Teraz liczy się tylko to, że skończymy razem sezon :) Mam nadzieję na pozytywne spojrzenie na temat staffu portalu. Jedziemy nA maks ludzi z forum, co do trasy dogadamy się :). Akurat w temacie, Kampinos jak najbardziej pasuje mi, co na to inni? :)

Napisano

Jak ktoś chciałby powalczyć w KPN, to w ostatni weekend wakacji (29 sierpnia - sobota) Mińszczanie podbijają Kampinos :) Planowana zbiórka godz. 10 pod stacją metra Młociny. Co do trasy to proszę wypytywać Ecię, bo ja się nie znam :)

Chętnie zabiorę się z Wami :)

krótko i na temat :) Panie i Panowie w przyszly weekend w sobote lub niedzielę proponuję wspólny wypad Mazowsza do Kampinosu. Trasa na dziś niesprezycowana, km nie ważne, liczy się chęć i udział. Kto miał pobić rekordy, zrobił to. Teraz liczy się tylko to, że skończymy razem sezon :) Mam nadzieję na pozytywne spojrzenie na temat staffu portalu. Jedziemy nA maks ludzi z forum, co do trasy dogadamy się :). Akurat w temacie, Kampinos jak najbardziej pasuje mi, co na to inni? :)

Z Wami też :)

P.S. @LukeAnthony - jak zobaczyłem ile jeździsz miesięcznie, to bardzo mnie to onieśmieliło... :P

Staram się :D

Liczyłem na 4-5 osób, a są 2;/ Ale to nic, jutro objazd KPN'u.

Ale konkurencja - Mińszczanie, Mazowszanie...

Napisano

Co do propozycji Ministra : proponuję zjednoczyć obie grupy, przecież płynie w nas wspólna mazowszańska krew :D

Z tym że Mińszczanie nie mogą już zmienić ani terminu ani godziny, wszystko poszło w publikę :) Ale chyba termin jest przystępny, bo sobota, wiadomo że więcej cywilizacji itp., a godzina 10 to tak nie za wcześnie i nie za późno :thanks:

Mogłoby być ciekawie. Miejsce spotkania jak mówiłem, przed stacją metra Młociny i stamtąd ruszamy. Jak ktoś chce może nas jeszcze łapać na dworcu PKP Śródmieście, pociąg przyjeżdża 9:20, tam wsiadamy w metro i jazda do Młocin.

Trasa maks. 100 km (a może i mniej) bez parcia i szalonego tempa (co by dziewczyn nie zamęczyć :P ), chyba że ktoś ma daleko i będzie dojeżdżał rowerkiem. na pewno będzie ciekawie. No i poznamy się, co może obfitować w dalsze wspólne wypady :)

Napisano

No ale dojechać z Mińska to nie jest takie łatwe, a nie każdemu chce się wstać o 5.30 na pociąg. Ja bym się jeszcze zmusił, ale tych 5-6 innych osób które mają jechać już nie byłoby tak łatwo ;)

Powrót nie mam pojęcia, nastawiamy się na dobrą zabawę i tyle.

Co do trasy już pisałem, żeby wypytywać kogo innego...

Napisano

widzę że sporo osób się wybiera, więc ja na pewno pojawię się w przyszły weekend. będzie jeszcze kumpel, może jeszcze jedną, dwie osoby zbiorę. zatem do zobaczenia ;)

Napisano

Skoro już mnie wywołano, to się udzielę. Trasa będzie wiodła w sporej części poza szlakami, więc trudno opisać. W każdym bądź razie - ok. 90 km przy znacznej przewadze terenu (coś między 70 a 80 km terenem), na tyle urozmaiconego, na ile może to być możliwe w warunkach mazowieckich. Można by tej trasie nadać tytuł: terenowe highlighty Puszczy Kampinoskiej (oraz Lasku Młocińskiego).

10:00 to nie jest za późno, pod warunkiem, że nie będziemy przesadnie marudzić. Co oczywiście nie znaczy, że tempo będzie sprinterskie - wręcz przeciwnie. Sam zresztą teren miejscami uniemożliwi nam poruszanie się z prędkością większą, niż 10-12 km/h.

Jeśli wszystko pójdzie sprawnie, powinniśmy być z powrotem przy stacji Młociny około 19:00.

Po drodze przewidujemy jedną nieco dłuższą przerwę (do 30 minut) na uzupełnienie braków kaloryczno-mineralnych w Roztoce i ewentualnie 1-2 krótkie przystanki na zakup wody czy wałówki (okazja będzie np. w drodze powrotnej, w Łosiej Wólce).

Napisano

ale na mazovii spieszyli się bo była ulewa, więc chcieli być szybko na mecie, stąd te czasy :D poza tym poszła plotka, że makaronu brakuje :D a u nas pełen relaks, z przerwami :D stąd może tyle czasu potrzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...