Loxlei Napisano 21 Sierpnia 2009 Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja też odpadam , musze w sobote stawić się w pracy , bo kumpel trafił do szpitala :/ Nie wiem , jak będzie z niedzielą
Minister Napisano 21 Sierpnia 2009 Napisano 21 Sierpnia 2009 krótko i na temat Panie i Panowie w przyszly weekend w sobote lub niedzielę proponuję wspólny wypad Mazowsza do Kampinosu. Trasa na dziś niesprezycowana, km nie ważne, liczy się chęć i udział. Kto miał pobić rekordy, zrobił to. Teraz liczy się tylko to, że skończymy razem sezon Mam nadzieję na pozytywne spojrzenie na temat staffu portalu. Jedziemy nA maks ludzi z forum, co do trasy dogadamy się . Akurat w temacie, Kampinos jak najbardziej pasuje mi, co na to inni?
LukeAnthony Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Napisano 21 Sierpnia 2009 Jak ktoś chciałby powalczyć w KPN, to w ostatni weekend wakacji (29 sierpnia - sobota) Mińszczanie podbijają Kampinos Planowana zbiórka godz. 10 pod stacją metra Młociny. Co do trasy to proszę wypytywać Ecię, bo ja się nie znam Chętnie zabiorę się z Wami krótko i na temat Panie i Panowie w przyszly weekend w sobote lub niedzielę proponuję wspólny wypad Mazowsza do Kampinosu. Trasa na dziś niesprezycowana, km nie ważne, liczy się chęć i udział. Kto miał pobić rekordy, zrobił to. Teraz liczy się tylko to, że skończymy razem sezon Mam nadzieję na pozytywne spojrzenie na temat staffu portalu. Jedziemy nA maks ludzi z forum, co do trasy dogadamy się . Akurat w temacie, Kampinos jak najbardziej pasuje mi, co na to inni? Z Wami też P.S. @LukeAnthony - jak zobaczyłem ile jeździsz miesięcznie, to bardzo mnie to onieśmieliło... Staram się Liczyłem na 4-5 osób, a są 2;/ Ale to nic, jutro objazd KPN'u. Ale konkurencja - Mińszczanie, Mazowszanie...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 22 Sierpnia 2009 Pogoda nie bardzo Wam dopisała
Loxlei Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Przecież już sie wypogodziło i słoneczko świeci
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 22 Sierpnia 2009 Nie wiem gdzie bo u mnie niebo zachmurzone po całości
Loxlei Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 No na Pradze...w sumie to nie wiem jakim cudem mamy dwie inne pogody skoro mieszkamy niemal okno w okno:P
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 22 Sierpnia 2009 U mnie deszcz ... mokotów
Loxlei Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Jak tak dalej pódzie to w kampinosie grad i deszcz ze śniegiem bedzie
c1ach Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Co do propozycji Ministra : proponuję zjednoczyć obie grupy, przecież płynie w nas wspólna mazowszańska krew Z tym że Mińszczanie nie mogą już zmienić ani terminu ani godziny, wszystko poszło w publikę Ale chyba termin jest przystępny, bo sobota, wiadomo że więcej cywilizacji itp., a godzina 10 to tak nie za wcześnie i nie za późno Mogłoby być ciekawie. Miejsce spotkania jak mówiłem, przed stacją metra Młociny i stamtąd ruszamy. Jak ktoś chce może nas jeszcze łapać na dworcu PKP Śródmieście, pociąg przyjeżdża 9:20, tam wsiadamy w metro i jazda do Młocin. Trasa maks. 100 km (a może i mniej) bez parcia i szalonego tempa (co by dziewczyn nie zamęczyć ), chyba że ktoś ma daleko i będzie dojeżdżał rowerkiem. na pewno będzie ciekawie. No i poznamy się, co może obfitować w dalsze wspólne wypady
Loxlei Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 10? To strasznie późna pora , a kiedy powrót? I jaka trasa?
c1ach Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 No ale dojechać z Mińska to nie jest takie łatwe, a nie każdemu chce się wstać o 5.30 na pociąg. Ja bym się jeszcze zmusił, ale tych 5-6 innych osób które mają jechać już nie byłoby tak łatwo Powrót nie mam pojęcia, nastawiamy się na dobrą zabawę i tyle. Co do trasy już pisałem, żeby wypytywać kogo innego...
Minister Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 widzę że sporo osób się wybiera, więc ja na pewno pojawię się w przyszły weekend. będzie jeszcze kumpel, może jeszcze jedną, dwie osoby zbiorę. zatem do zobaczenia
Ecia Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Skoro już mnie wywołano, to się udzielę. Trasa będzie wiodła w sporej części poza szlakami, więc trudno opisać. W każdym bądź razie - ok. 90 km przy znacznej przewadze terenu (coś między 70 a 80 km terenem), na tyle urozmaiconego, na ile może to być możliwe w warunkach mazowieckich. Można by tej trasie nadać tytuł: terenowe highlighty Puszczy Kampinoskiej (oraz Lasku Młocińskiego). 10:00 to nie jest za późno, pod warunkiem, że nie będziemy przesadnie marudzić. Co oczywiście nie znaczy, że tempo będzie sprinterskie - wręcz przeciwnie. Sam zresztą teren miejscami uniemożliwi nam poruszanie się z prędkością większą, niż 10-12 km/h. Jeśli wszystko pójdzie sprawnie, powinniśmy być z powrotem przy stacji Młociny około 19:00. Po drodze przewidujemy jedną nieco dłuższą przerwę (do 30 minut) na uzupełnienie braków kaloryczno-mineralnych w Roztoce i ewentualnie 1-2 krótkie przystanki na zakup wody czy wałówki (okazja będzie np. w drodze powrotnej, w Łosiej Wólce).
Mod Team bikergonia Napisano 24 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 24 Sierpnia 2009 Eliza 100km w 9 godz.? A to będzie wycieczka pieszo-rowerowa? (ok. to był żart )
c1ach Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Hmmm...po szosie zrobienie 100 km na mtb to sprawa 4 godzin, w takim dość żwawym tempie. Może ten post był pisany do góry nogami i miało być 6, a wyszło 9
Mod Team bikergonia Napisano 24 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 24 Sierpnia 2009 no ale 9godz. to średnia ok 12km/h więc uważam że 6h to max.
Loxlei Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Ale jak było wyżej pisane , to nie jest wyścig , a spokojna rekreacja
Mod Team bikergonia Napisano 24 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 24 Sierpnia 2009 OK. Ja już się nie wypowiadam.
c1ach Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Bez przesady z tą rekreacją Na Mazovi dystans giga potrafią pocisnąć w 3,5 godziny, to my damy radę w 6 http://www.cyklopedia.mazoviamtb.pl/wyniki.php?kat=G_MOpen&race=10
Minister Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 ale na mazovii spieszyli się bo była ulewa, więc chcieli być szybko na mecie, stąd te czasy poza tym poszła plotka, że makaronu brakuje a u nas pełen relaks, z przerwami stąd może tyle czasu potrzeba.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.