GameKeeper Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam, poszukuję dobrego sprzętu dla siebie (38 lat) rower trekkingowy --> mój wybór pafł na kross-a model na 2009 rok --> Kross Tonne Proszę o opinie oraz ewentulane sugestie co do zakupu tego typu roweru (trekkingowego) oraz adresy sklepów w których warto dokonać ewentualnego zakupu. Z góry dziękuję i pozdrawiam GameKeeper
krzywo Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Powiem tak: Ciężko tak ogólnie o wszystkich rowerach mieć jakieś zdanie. Najlepiej idź do sklepu,po przymierzaj się,sam oceń i kup ten który TOBIE będzie najbardziej odpowiadał. Czasem płaci się za markę co nie zawsze idzie w parze z jakością lub osprzętem. Podaj 3-4 propozycje i wtedy można z nich coś wybrać. Oczywiście ważny również jest budżet Ja kupiłem trochę w ciemno z tego sklepu,ten model,po małych targach i jestem zadowolony http://www.rower.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=1054&products_id=272051 a wiek jakie tu ma znaczenie?
rastatajm Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Rower wygląda solidnie i komfortowo. Także myślę, że warto w niego zainwestować. I tak jak kolega powyżej napisał warto się przymierzyć do niego przed zakupem jeśli masz taką możliwość.
krzywo Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 GameKeeper pochwal się rowerem jak coś wybierzesz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.